E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten önemli açıklamalar---

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten önemli açıklamalar

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten önemli açıklamalar
04 Ocak 2021 - 17:57 borsagundem.com

AK Parti MYK toplantısı sonrasında parti sözcüsü Ömer Çelik açıklamalarda bulundu.

AK Parti MYK, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında parti genel merkezinde toplandı.

Parti Sözcüsü Ömer Çelik, toplantı gündemine ilişkin açıklamalarda bulunmak üzerine kameralar karşısına geçti.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'in konuşmasının satır başları şu şekilde:

"Türkiye'de karışıklık çıkarılmaya çalışıldığında farklı problemler başlıklar, kendi ülkelerinde karışık çıkmaya devamında ne kadar sert tedbir aldıklarını, çifte standart uyguladıklarını 2020'de gördük.

Türkiye Suriye'de olmasaydı oradaki mazlumların kanına birbiriyle kavgalı güçler, terör örgütleriyle birlikte gireceklerdi.

İngiltere gibi bir destekçimizi AB'nin kaybettik. AB'den ayrılmalarıyla Gümrük Birliği çerçevesinde devam eden ticari ilişkilerimiz yeni anlaşmayla devam edecek.

Kim Avrupa Birliği içinde Türkiye içinde bahsediyorsanından bahsediyor ise muhtemelen geleceğini yokdur.

Aşı olanın hemen maskesini çıkarması ya da tedbirlerden uzaklaşması gibi bir durum söz konusu olamaz. Antikor oluşana kadar bu tedbirlere devam edilmesi gerekiyor. Nitekim mutasyona uğrayan virüsten bahsediliyor. Burada spekülasyonlardan uzak dur, Bilim Kurulu'nun tavsiyeine göre bu sürecin takipesinde fayda vardır.

2020'NİN EN APTALCA ŞAKASI

Türkiye'nin Azerbaycan'a destekten çünkü Paşinyan şöyle bir açıklama yapmış; 'Biz Türkiye'ye ambargo uyguladık, Azerbaycan'a destek yüzünden. O yüzden Türk ekonomisini felce soktuk. Eger Türkiye bu destekten vazgeçerse Türk ekonomisinin düzel katkı sağlarız. ' Diye. Bunu da 2020'nin en aptalca şakası olarak indirmek mümkündür.

FİKRİ SAĞLAR'A TEPKİ

2020'nin oğlu CHP'li Fikri Sağlar'dan faşist saldırısı geldi. Türbanlı hakimin adaleti sağlayacağına inanmıyorum diyor. ABD'de siyah hakim adı sağlayamaz yoğun nasıl karışılır. Çok üzücüdür, bu kadar acı yaşanıyor. Avrupa'daki Neo-nazilerin konuşacağı üslupla başörtülü kadınlara karşı konuşuyorlar.

Artık artık aşılmış olması gerekiyor. Hala utanmadan bir saldırı gerçekleştirebiliyorlar. İfade özgürlüğü diyor. Bu alenen kadın haklarına saldırıdır. Bunun karşısında geri adım atmayacağız. 

DARBE EN BÜYÜK KÖTÜLÜKTÜR

Bir başkası çıkmış Erdoğan seçimle gitmez doğal afet olması lazım diyor. Bunlar ruh yerinde insanlar değil. Darbe millete yapılacak büyük kötülüktür. Zaten ordunun da darbe yapma kabiliyeti kalmamış diyor. Darbeyi kabiliyet olarak görüyor.

GÜDÜMLÜ DEMOKRATLIK BİR YERE KADAR

İlker Başbuğ'un açıklamalar ... Erken seçim olsa 27 Mayıs darbesi olmazdı diyor. Arkasından CIA Başkanı kimin dediği gibi diyor. Erken seçim olsa CHP iktidara gelecek ve darbe olmayacaktı diyor. Zoraki demokratlık bir yere kadar. Ya demokrat olursun ya olmazsın. Güdümlü demokratlık da bir yere kadar. "

REKTÖR ATAMASI

Boğaziçi Üniversitesi Rektörlük atanan Prof. Dr. Melih Bulu'ya yönelik tepkilere AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten yanıt geldi.

Çelik, '' Bir insanın siyasi kimliğinin olması suç değildir. 'Akademik özgürlük yok' sözünün gerçekliği yok '' dedi.

Veliaht Prens, Türkiye düşmanlığını Girit'e taşıyor

 

Kapalıçarşı'da külçe altın fiyatları 04/01/2021

 

Altının kilogramı 454 bin liraya yükseldi

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :