E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAk Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten CHP'ye YSK eleştirisi---

Ak Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten CHP'ye YSK eleştirisi

Ak Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten CHP'ye YSK eleştirisi
05 Mayıs 2019 - 09:32 borsagundem.com

AK Parti Sözcüsü Çelik, "Hukukun işletilmesini Yüce Divan’la tehdit eden CHP yönetimi, sadece kendi zihniyetini açığa çıkarıyor." dedi.

CHP Parti Sözcüsü Faik Öztrak'ın YSK hakimlarine yönelik "Yüce Divan'da yargılanırsınız" sözlerine tepki gösteren AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Hukukun işletilmesini Yüce Divan’la tehdit eden CHP yönetimi, sadece kendi zihniyetini açığa çıkarıyor." dedi. 

Çelik, "Yassıada zihniyeti sahneye çıkmak için fırsat kolluyor. Demokrasi mücadelemizin buna karşı daha da güçlenmesi gerekiyor." ifadelerini kullandı. 

AK Parti Sözcüsü Çelik, "En ufak fırsat bulduklarında hukukun yerine vesayet, demokrasinin yerine tehdit, 'milletin divanı' yerine 'Yassıada divanı' koymaya çalışıyorlar. CHP’nin gizli tüzüğünde vesayet, tehdit ve Yassıada zihniyeti dışında ne var ki..." diye konuştu. 

Çelik, "Demokrasi nehri, hukuk yatağında akar, biz buna inanıyoruz. CHP, millet iradesinin sınırının Yassıada zihniyeti olduğuna inanmaya devam etsin. Biz de bu zihniyete karşı mücadeleye devam edeceğiz."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.