E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAK Parti Sözcüsü Çelik: Dünya krizin eşiğinden döndü---

AK Parti Sözcüsü Çelik: Dünya krizin eşiğinden döndü

AK Parti Sözcüsü Çelik: Dünya krizin eşiğinden döndü
08 Ağustos 2022 - 19:09 borsagundem.com

MKYK sonrası konuşmasında tahıl koridoruna değinen Çelik, "En son tahıl koridoru anlaşmasıyla Sayın Cumhurbaşkanımızın inisiyatifiyle birlikte dünya büyük bir krizin eşiğinden döndü" ifadelerini kullandı

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) toplantısı sonrası gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

CEMEVLERİNE YÖNELİK SALDIRILAR: PLANLI OLDUĞU GÖRÜLÜYOR

Çelik'in açıklamalarından satır başları şöyle: "Emniyet güçleri, adliyemiz görevinin başındadır. Türkiye güvenli bir ülkedir. Vatandaşlarımız arasında herhangi bir şekilde nifak çıkarmak ve vatandaşlarımıza zarar vermek isteyenlere karşı en kararlı cevap hukuk dairesi içerisinde verilecektir.

Muharrem ayı içerisindeyiz. Muharrem ayında bu saldırıların meydana gelmesinin de bu provokasyonları amaçlayanlar açısından planlı olduğu görülüyor.

Sayın Cumhurbaşkanımız bugün cemevini ziyaret ederek orada hep beraber bir kardeşlik sofrası etrafından lokmalar paylaşılacak."

'DÜNYA BÜYÜK BİR KRİZİN EŞİĞİNDEN DÖNDÜ'

"En son tahıl koridoru anlaşmasıyla Sayın Cumhurbaşkanımızın inisiyatifiyle birlikte dünya büyük bir krizin eşiğinden döndü. Ciddi bir aksaklık olmadan süreç işliyor. Türkiye diplomatik çözüm üreterek takdir topluyor. Soçi Zirvesi'nde de Putin şahsen teşekkür etti. "

YUNANİSTAN'A SERT TEPKİ

"Batı Trakya'da Lozan Antlaşması'nı ihlal eden Türk azınlığa karşı ihlalleri kınıyoruz. Lozan'ın 40. maddesi, Türk azınlığın orada kendi okullarını, hayır kurumlarını kurmasını, kendi müftülerini seçmesini garanti altına alıyor. "

Tahıl koridorundan bir haftada 305 bin ton sevkiyat

 

Erdoğan: Tahıl sevkiyatında sırada 20 gemi var!

 

Kremlin"den tahıl sevkiyatı açıklaması

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • baran08 Ağustos 2022 22:02

    Kesinlikle doğrudur!  Amerika,  İngiltere BM ve NATO asla Ukrayna dan hububat çıkmasını istemediler hatta  Rusya dan da bunu bekliyorlardı!  Ancak Rusya tam tersi bir taktikle kendisinden umulmayanı yaptı.  Şimdi asıl mesele bu yüklü gemiler gerçekten hedef limanlara varabilecek mi?  Yoksa korsan morsan ayağına gemileri kaybedecekler mi?

  • Mucise Reis : )08 Ağustos 2022 23:30

    koskoca dunya 10 gemiye kaldısa bırak dünya batsın :D ... Saçma sapan fikirler. .kör cahil yorumlar :d vizyon genişlet, araştır, oku. koskoca 4,5 milyar insan  10 gemiye kaldı. o gemilerde ukraynanın buğdayı :D hahaha fikirsiz akıl olunca...

  • Hehe08 Ağustos 2022 21:36

    Hadi kiyamam yaa ne becerikli ne ozverilisiniz yaa