E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAK Parti mitinglerini iptal etti---

AK Parti mitinglerini iptal etti

AK Parti mitinglerini iptal etti
12 Ekim 2015 - 15:32 borsagundem.com

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ömer Çelik, seçim çalışmaları için yapılan mitinglerin Ankara'daki patlama nedeniyle iptal edildiğini söyledi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, partinin mitinglerinin askıya alındığını söyledi.
Çelik düzenlediği basın toplantısında, AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun 16 Ekim Cuma gününe kadar miting yapmayacağını ifade etti.
Çelik, "Cuma günü ve sonrasındaki birkaç mitingimiziyse bir parti mitingi hüviyetinde olmaktan ziyade, rutin takvimi içerisinde, teröre karşı birlik, dirlik ve kardeşlik mitingleri olarak yapacağız" diye konuştu.
Çelik, güvenlik ve istihbarat konusunu önemsediklerini belirterek, Ankara'daki saldırıda güvenlik zaafiyeti varsa gerekenin yapılacağını kaydetti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Byk12 Ekim 2015 18:04

    Türkiye'de hiçbir güvenlik zafiyeti olmadığını İçişleri bakanı söylüyor. Miting ve açılış yapmakta sorun yok demektir ! Güvenlik zafiyeti varsa istifa etsin,işi bilenler gelsin. 17/25 yolsuzluğunu örtbas ederek yükselenler yetersizdir.