E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAK Parti kongre tarihi belli oldu---

AK Parti kongre tarihi belli oldu

AK Parti kongre tarihi belli oldu
18 Ağustos 2015 - 19:26 borsagundem.com

Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, AK Parti'nin büyük kongre tarihinin 12 Eylül olarak belirlendiğini açıkladı

AK Parti kongresi için MKYK'da tarih belirlendi. Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, "12 Eylül 2015 tarihinde büyük kongremizi Ankara’da Arena Spor Salonunda gerçekleştireceğiz. Kongremiz hayırlı olsun. Hükümet kurma ile ilgili çalışmalar Cumhurbaşkanımızın elindedir. Biz çalışmalarımızı yürütürken büyük kongremizin hazırlığını da  yapacağız." dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Serdar19 Ağustos 2015 03:11

    Adamlar sefahat içinde yaşadığı için algı dünyalarında sadece büyük patronlarının başkan olup olmaması ülkenin en öncelikli problemi olarak hissediyorlar!

  • Ak yol19 Ağustos 2015 03:07

    Secimlere bu çatışmalı ortamda girilmesi çok tehlikeli. Bir an önce çatışmazmış ortamı oluşturulmalı! Artık partiler bu partinin sadece bir adamın egosuna hizmet eden bir varlık olmadığına dair tavır koymalılar! Ne yani bu memleketin tek sorunu bir adamın başkan olup olmaması mı!

  • DLBYZ19 Ağustos 2015 02:48

    12 EYLÜL GÜNÜ GENEL KURULDAN KENAN EVRENE İADEYİ DEVLET TÖRENİ DÜZENLEME KARARI ÇIKAR MI ŞİMDİ ANLIYORUZ YAŞ KURUNUN YANINDA YANARI TÖRENİ ÇIKAR MI ÖZLEMEDİĞİM GÜNLER BENİM

  • Sınavsız18 Ağustos 2015 19:50

    O zamana kadar ne yapacağınız kazan kayniyacakmi Davutoğlu ekibi gidecek mi yalçın in ekibi popilermi olacak cumhur yeni başkan adayı belirleyen mi Berat başkan yardımcısı olacak mı manda söğüt dalına çıkacakmi dolar düşecek mi kupon arazi satılacak mi nükleer santralere devam edilecek mi 3 ncü havalani arazileri satılacak mi atama yapılacak mi tabi sınavsız yandaş kayrilmaya devamedecek mi

  • bence18 Ağustos 2015 19:44

    Numan Kurtulmuş genel başkan olmalı.