E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAk Parti İstanbul İl Başkanı'nın kardeşi gözaltında---

Ak Parti İstanbul İl Başkanı'nın kardeşi gözaltında

Ak Parti İstanbul İl Başkanı'nın kardeşi gözaltında
29 Temmuz 2016 - 15:42 borsagundem.com

Ak Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci’nin kardeşi Ömer Temurci’nin de aralarında bulunduğu 7 işadamı gözaltına alındı.

Rize’nin Çayeli İlçesi’nde, Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PYD) soruşturması kapsamında Ak Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci’nin kardeşi Ömer Temurci’nin de aralarında bulunduğu 7 işadamı gözaltına alındı. 

Çayeli Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen soruşturma kapsamında, örgüte finansal destek sağladıkları iddiasıyla, AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci’nin kardeşiÖmer Temurci’nin de aralarında bulunduğu işadamları T.Y., A.E., M.Ş, M.D., A.Ç. ve N.E. gözaltına alındı. Sağlık kontrolünden geçirilen 7 kişi, Çayeli Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. Soruşturma kapsamında 4 işadamının daha arandığı öğrenildi.

6 POLİS GÖZALTINDA

Öte yandan, Rize Emniyet Müdürlüğü bünyesinde 6 polis memuru daha gözaltına alındı. Soruşturmada adı açıklanmayan 4’üncü sınıf 1 emniyet müdürü hakkında ise yakalama kararı çıkarıldı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)