E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriAirbus'tan çalışanlara 'para bitiyor' mesajı---

Airbus'tan çalışanlara 'para bitiyor' mesajı

Airbus'tan çalışanlara 'para bitiyor' mesajı
27 Nisan 2020 - 17:44 borsagundem.com

Korona virüs salgınının şirkettte nasıl bir etki yarattığı genel müdürden çalışanlara gönderilen e-postayla ortaya çıktı

Airbus şirketinin genel müdürü Guillaume Faury, korona virüs salgınının şirkettte nasıl bir etki yarattığını, şirket çalışanlarına gönderdiği bir e-postayla anlattı.

BBC Türkçe'nin haberine göre e-postada Faury, "şirketin öngörülemez bir hızda nakitlerini tükettiğini" yazdı.

Bu ay şirket, uçak üretimini üçte bir oranında azalttığını duyurmuştu.

Aynı sırada şirketin en büyük rakibi Boeing de, arka arkaya meydana gelen kazalar sonrası en fazla talep edilen 737 Max tipi uçaklarının kullanım dışı bırakılması sebebiyle mali zorluklar yaşıyor.

Benzinde yeni indirim

ASELSAN'dan yeni sözleşme

Petrol ithalatı şubatta azaldı

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ALİ HAYDAR TANRIKULU27 Nisan 2020 22:42

    bizim pegesus vurgunu vurdu tek ucağı daha uçmadığı halde , bugünde celebi vurmuş, daha önce de tav ie thp vurmuş voleyi sizlere para gönderirler.

  • yaşar27 Nisan 2020 21:46

    ağladıgına göre yardım istiyor onada yardım ederler piyasada kimse batmıyacak ..şirketler kurtarılacak  borsalar fezaya gidecek ...şirketler çalışmaya başlasın borsalarda  arza yolculuk başlıyacak gibi duruyor ..o kadar borça giren şirketler baya süre borca çalışacak gibi duruyor..

  • madura27 Nisan 2020 18:18

    GELSİNLER TÜRKİYEDE BORSAYA GİRSİNLERR PARA COK  BORSA HERGÜN ARTI  NAKİT İHTİYACLARINI KARŞILAR AIRBUS ŞİRKETİ UCMAYAN UCAK ŞİRKETLERİ BİLE 10 GÜN TAVAN GİİTTİİ Kİ AIRBUS IN NAKİT İHTİYACI HALİYLE KARŞILANIRR...