E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAilesi, töreni Genelkurmay'da istiyor---

Ailesi, töreni Genelkurmay'da istiyor

Ailesi, töreni Genelkurmay'da istiyor
11 Mayıs 2015 - 06:03 borsagundem.com

Evren’in cenaze töreni için Ankara’da dün hareketli saatler yaşandı. Evren'in kızları, devlet töreninin TBMM yerine Genelkurmay'da yapılmasını istedi

Genelkurmay Başkanlığı, Dışişleri Bakanlığı Protokol Dairesi ve Evren’in birinci derece aile yakını olan kızları ve damadı, cenaze töreniyle ilgili görüşmelerde bulundu. Dün için planlanan koordinasyon toplantısı bugüne bırakıldı. Evren’in kızları Miray ve Şenay ile damadı Maksut Göksu, yarın devlet töreni yapılmasını istedi.

Resmi cenaze töreninin ise TBMM yerine Genelkurmay Başkanlığı’nda yapılması ağır basıyor. TBMM’nin kapalı olmasının yanı sıra 12 Eylül darbesinin siyaset kurumunu yerle bir etmesi nedeniyle birçok siyasinin Meclis’te törene sıcak bakmadığı ileri sürüldü. Ailenin de Genelkurmay’da törenden yana olduğu belirtildi.

Cenaze namazının ise Diyanet İşleri Başkanlığı’nın yakınındaki protokol camisi olarak tanımlanan Ahmet Hamdi Akseki Camisi’nde kılınacağı öğrenildi. Evren’in cumhurbaşkanı olması nedeniyle Ankara’da Cumhurbaşkanlığı Sarayı karşısına denk gelen Devlet Mezarlığı’nda toprağa verilmesi bekleniyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)