E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAİHM'den kritik Türkiye kararı---

AİHM'den kritik Türkiye kararı

AİHM'den kritik Türkiye kararı
02 Aralık 2020 - 15:41 borsagundem.com

Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi (AİHM), Ermenistan'ın talebi üzerine Türkiye aleyhine verdiği ihtiyati tedbir kararını kaldırdı.

Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi (AİHM), Ermenistan'ın talebi üzerine Türkiye aleyhine verdiği ihtiyati tedbir kararını kaldırdı.

AİHM'den yapılan yazılı açıklamaya göre, Ermenistan, 4 Ekim'de Dağlık Karabağ konusunda Türkiye'ye karşı ihtiyati tedbir uygulanması konusunda AİHM'ye başvurdu. Mahkeme, 6 Ekim'de Dağlık Karabağ'daki çatışmaya doğrudan veya dolaylı müdahil olan taraflara, sivillerin haklarının ihlal edilmemesi yönünde çağrıda bulunarak Türkiye'ye karşı ihtiyati tedbir kararı aldı. 

Putin Paşinyan için destek arıyor

Bomba iddia: Trump'tan Pompeo'ya İran'ı hırpalama yetkisi

Ermenistan Devlet Başkanı Sarkisyan'dan Paşinyan'a istifa çağrısı

Çok istiyorlarsa Ermeniler'e Marsilya'yı versinler

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • selçuk02 Aralık 2020 21:02

    Terörist kukla devlet Ermenistan Azerbaycan'daki sivil hedefleri vurmadımı?Azerbaycan'da bu durumu gerekçe göstererek Ermenistan hakkında ihtiyati tedbir kararı aldırdımı?

  • RAMO CANCAN02 Aralık 2020 16:33

    çokta şeyimizde idi.karşınızda kemal yoktur bir dünya lideri RTE ve BAHÇELİ var.

  • Hasan02 Aralık 2020 16:17

    Doğrudan veya dolaylı müdahil olduğumuz iddiası nasıl ve hangi delillerle isbatlanmış da hakkımızda İhtiyati Tedbir kararı alınmış , hayret :( 

  • İtri02 Aralık 2020 18:51

    Videolarını çekip yayınladılar ya ihalarin vurduğu hedeflerin. Azerilerin ne üretecek teknolojisi, ne de kullanacak askeri yeteneği var ihalari