E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAhmet Şık'tan operasyon açıklaması---

Ahmet Şık'tan operasyon açıklaması

Ahmet Şık'tan operasyon açıklaması
14 Aralık 2014 - 11:35 borsagundem.com

Ergenekon soruşturması kapsamında gözaltına alınan ve sonrasında bırakılan Ahmet Şık, cemaate karşı yapılan operasyonu değerlendirdi

2011 yılında Ergenekon soruşturması kapsamında gözaltına alınan gazeteci Ahmet Şık bugünkü 14 Aralık operasyonuyla ilgili olarak Twitter’dan açıklamalarda bulundu.

Şık tweet’inde “Birkaç yıl önceki faşizm döneminin kudretli sahiplerinden Cemaat'in bugün yaşadığının adı da faşizmdir. Faşizme karşı çıkmak erdemdir” açıklamasını yaptı.


Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Fehim14 Aralık 2014 17:41

    Celladına, tecavüzcüsüne vs aşık olmak denilen şey bu herhalde...

  • cehalete 14 Aralık 2014 17:27

    bırak provakatörlük yapmayı bu ülke neleri gördü sen neyin kafasını yaşıyorsun türkiye kafayı kaldırmış gidiyor hemde size karşı bir tuğla koymayorsunuz bari gölge etmeyin alğı oluşturmaya çalışmayın cahil senin gibiler 70 yıl bu ülkeye bir çivi çakmayanlar anca boş konuşanlar biz icraaata bakarız bu millete hizmete bakarız

  • cehalet yuvası14 Aralık 2014 12:54

    Hele sor bu toplumda kaç kişi faşizmin tanımını biliyor yada birkaç diziden, programdan, dedikodudan başka ne biliyorlar onu bir söyleyin. Daha inandıkları Allahı, peygamberi tanımaz cahiller. Demokrasi kültürlü, medeni toplumlar içindir, cahil toplumlarla ancak dikta rejimleri, hukuksuz, torpil, rant, yolsuzluk rejimleri oluşturulur.