E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporAhmet Nur Çebi'den transfer açıklaması ---

Ahmet Nur Çebi'den transfer açıklaması

Ahmet Nur Çebi'den transfer açıklaması
15 Ocak 2020 - 14:55 borsagundem.com

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, "Guilherme transferi ile ilgili bizim bir girişimimiz olmadı, oyuncunun menajeri bize ulaştı ancak biz pozitif bir cevap vermedik" ifadelerini kullandı.

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi sponsorluk anlaşmasında açıklamalarda bulundu. Guilherme konusuna değinen Çebi, "Guilherme transferi ile ilgili bizim bir girişimimiz olmadı, oyuncunun menajeri bize ulaştı ancak biz pozitif bir cevap vermedik" ifadelerini kullandı.

Çebi'nin açıklamaları şöyle:

TFF lisans sınırlanması sebebiyle transfer yapabilecek noktaya gelemiyoruz. Faiz indiriminin bize yansıtılması gerektiğini talep değil iddia ediyoruz.

Guilherme transferi ile ilgili bizim bir girişimimiz olmadı, oyuncunun menajeri bize ulaştı ancak biz pozitif bir cevap vermedik.

Taraftarımız merak ediyor. Cevaplamak zorunda kalıyorum, gündem belli, sınırlamalar... Bunların sonucuyla ilgili maalesef transfer yapacak noktaya gelemiyoruz. Kendileri bu konuda taviz vermeyeceklerini defalarca söylediler.

TFF ile anlaşmadan transfer yapmamız mümkün değil.

-Sayın Ürkmezgil benim ağabeyim. Kendisiyle uzun süre çalıştım. Son iki sene şikayet etmekten başka bir şey yapmadık. Ama bugün bakıyorum şikayetlerden muzdarip değilmiş gibi ifadeler hakim. Kendisini aradım, 'yanlış anlaşıldım' dedi.

Futbolcularımızdan bize 'Gitmek istiyorum' diyen yok. Oyuncu satmak gibi bir tasarrufumuz da bulunmuyor. 

Külliye buluşması

Cumhurbaşkanımız tüm kulüplerin belli bir plan ve düzen içerisinde hareket etmesini istedi.

-Transferde hile, hurda düşünmüyoruz. Hile hurda ile yola devam etmeyiz. Bir taraftarımızı bile zan altında bırakacak işe girmeyiz. Acı bizimse birlikte paylaşırız.

Hasic konusu

Ajdin Hasic'in sözleşmesinin yapılmaması daha hayırlı olurdu ancak yapılmış. 100 bin Euro maaş alan Ajdin Hasic'in 2 milyon euro imza parasının olması bize mantıklı gelmedi.

Sözleşmesi bitecek futbolcular

Bugün için bunlar çok erken. Böyle bir mecburiyet yok. Onların daha zamanı var. Arkadaşlarımızla şampiyonluk için yola çıktık. Ben şampiyonluk için umutluyum. Konumuz iç transfer değil. Önceliğimiz şampiyonluk

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)