E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAhmet Hakan'dan Kılıçdaroğlu'na eleştiri---

Ahmet Hakan'dan Kılıçdaroğlu'na eleştiri

Ahmet Hakan'dan Kılıçdaroğlu'na eleştiri
20 Haziran 2015 - 07:18 borsagundem.com

Hürriyet gazetesi yazarı Ahmet Hakan, Kemal Kılıçdaroğlu'nun koalisyon tartışmalarında takındığı tavrı eleştirdi

Türkiye koalisyon tartışmalarına kilitlendi. 23 Haziran'da yapılacak yemin töreninin ardından Cumhurbaşkanı'nın görevi beklemeksizin AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'na vermesi beklenirken partiler arası koalisyon tartışması her geçen daha da ilginç noktalara taşınıyor.

En son Kemal Kılıçdaroğlu Bahçeli'ye seslenmiş ve koalisyonu kabul etmesi halinde Bahçeli'nin Başbakan olmasına razı olduğunu söylemişti. Bahçeli ise hem Kılıçdaroğlu'nun "yüzde 60'lık blok" ifadesine karşı çıkmış hem de kırmızı çizgilerle kırmızı plakaların karıştırılmaması gerektiğini söyleyerek Kılıçdaroğlu'na oldukça ağır bir yanıt vermişti.

Hürriyet yazarı Ahmet Hakan da tartışmaya bugünkü köşesinden katıldı ve Kılıçdaroğlu'nun artık MHP ısrarından vazgeçmesi gerektiğini söyledi.

İŞTE AHMET HAKAN'IN YAZISININ İLGİLİ BÖLÜMÜ

"SEVGİLİ Kemal Bey... Devlet Bahçeli, "HDP ile olmaz" diyor. Ve bu konuda milim geri atmayacağını söylüyor. Zaten HDP'nin de "MHP'ye evet" deyip demeyeceği en azından belirsiz. "Hayır" demesi ise kuvvetle muhtemel...

Tablo buyken... 

Sizin Devlet Bahçeli'ye "Gel, başbakan sen ol, yeter ki kabul et" diyerek aşırı ısrarcı olmanız ve Başbakanlık makamını bir tür koalisyon promosyonu haline getirmeniz hiç yakışık almıyor."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (11)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Harun20 Haziran 2015 23:41

    Kılıçdaroğlu kadar basiretsiz bir siyasetçi var mı şu dünyada. İnsanlar körükörüne bu adama oy veriyorlar. Koalisyon hesabını bile yapamayan becereksizlerin arkasında yürümek hiç de hoş değildir.

  • ZÜBÜKLÜ ZADELER.20 Haziran 2015 22:54

    Ahmet hakan üç partide seçimlerde aynı şeyleri ortalama söyledi bahçelinin yapacağı tek şey demirtaş ile görüşüp apo davasından geri adım atmasıdır kandili unutacaksın diyecektir başka şanslarının olmadığını söylemelidir eğer bunları kabul ederlerse hemen hükümet kurulur.eğer demirtaş ve ekibi bunları kabul etmezlerse önümüzdeki seçimlerde HDP barajı aşamaz ve meclisede giremez.şimdi AKIL BİRLEŞTİRME zamanıdır.bakın akp de erdoğan apo ya kadar adam gönderip akıl istiyor sizlerde hem fikir olup meydanı akp ye bırakmayın.boesacı sen borsadan istifa ettinmiki kalkıpta kılıçtaroğluna laf sokmaya çalışıyorsun,zübük.

  • borsacı20 Haziran 2015 16:36

    kılıçdaroğlu gibi bir adam CHP nin başında olduğu müddetçe CHP iktidarı göremez adamın oturmuş bir karekteri yok başkası olsa çoktan parti başkanlığından istifa ederdi ama nerdeeee

  • kralll20 Haziran 2015 15:11

    bu kemal deselerki sen başbakan ol savunma bakanlığını PKK ya pardon HDP bırak onu bile bırakır. Bu partiye oy verip bu adamın arkasından gidenlere acıyorum...

  • Sero ahmet20 Haziran 2015 13:34

    Ahmet Hakan gel devleti sen kur kiminle kurarsin hadi söyle önündeki halkın iradesi belli Bahçeli'nin inadı ülkeyi kaos surukluyecek bir gün yazacak gazete yorum yapmiyacagin bir tv bulamazsan şikayet etme o zaman

  • Ne diyeyim20 Haziran 2015 13:00

    Seçimlerde sonuncu olmuş bir partiye başbakanlık teklif edilmesi , siyaseten gelinen noktada o teklifi yapan kişinin acziyetini gösterir ! Yazıklar olsun !

  • Adil20 Haziran 2015 12:35

    Ne yaptı ki ?

  • Kılıçdaroğlu Ne Yapsa Yaranamıyor20 Haziran 2015 12:11

    Kılıçdaroğlu hükümet kurulması için fedakarlık yapıyor bu defa da çok ısrarcı olma deniliyor! Kenarda dursa hükümet olmaya niyeti yok deniliyor? Proje açıklaması suç aktif olması suç defansif siyaset yapması suç ... Şuna bu halkın belli bir kesimi ön yargılı ve dar görüşlü diyelim mi??

  • Kemal 20 Haziran 2015 11:49

    Hele bir sor hakancığın neden diye ? Bu kadar ısrarlı çırpınış !!! Tek kelimeyle özetliyeyim. " Koltuk sevdası "

  • dlbyz20 Haziran 2015 11:19

    devlet büyükleri iş bilmez halk bildirir

  • AKLIN YOLU20 Haziran 2015 11:14

    Gn. Başaknlık gidiyor Ahmet !!! Hala anlamadın mı ? Son çare MHP 'ye yalvarıyor Kılıçdaroğlu , yoksa kendisi de CHP 'NİN BAŞINDA KALAMAZ ... CHP OY KAYBETTİ KİMSE BUNU KONUŞMUYOR ...