E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAhmet Hakan'a trafik yüzünden saldırmışlar---

Ahmet Hakan'a trafik yüzünden saldırmışlar

Ahmet Hakan'a trafik yüzünden saldırmışlar
01 Ekim 2015 - 11:30 borsagundem.com

Gazeteci Ahmet Hakan'a yapılan saldırının faillerinin ifadeleri ortaya çıktı

Ahmet Hakan'a saldıran şüphelilerin, ilk sorgularında trafik nedeniyle tartıştıklarını aralarında itiş kakış yaşandığını söyledikleri öğrenildi.

Hürriyet Gazetesi yazarı ve CNN Türk’teki "Tarafsız Bölge" programının sunucusu  Ahmet Hakan’a  saldırıda bulunan 4 şüphelinin kimlikleri belirlendi. Şüpheliler Ahmet Güler, Kamuran Ergin, Fuat  Elmas ve  Uğur  Adıyaman.  Şüphelilerden Uğur Adıyaman, saldırıda kullandıkları aracın kiralandığı şirketin sahibinin kardeşi. Şüphelilerden  2’sinin daha önceden tehdit, yaralama ve narkotik madde kullanmak suçlarından poliste kayıtları olduğu ortaya çıktı.

Şüphelilerin ilk sorgularında trafik nedeniyle tartıştıklarını aralarında itiş kakış yaşandığını söyledikleri öğrenildi. Polis, olayda bir azmettirici olma ihtimaline karşı şüphelilerin bilgisayar, telefon gibi özel cihazlarını incelemeye aldı.

Polis yetkilileri,  Ahmet Hakan’ın  Cem Uzan’la twıtter’deki bir tartışması olduğu bilgilerinin de yer aldığını, bunun da incelendiğini söylediler.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)