E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriAgrotech’in bağlı ortaklığı Grid Teknoloji ihale kazandı---

Agrotech’in bağlı ortaklığı Grid Teknoloji ihale kazandı

Agrotech’in bağlı ortaklığı Grid Teknoloji ihale kazandı
19 Şubat 2024 - 16:25 borsagundem.com

Agrotech Yüksek Teknoloji ve Yatırım A.Ş’nin bağlı ortaklığı Grid Teknoloji, Birleşik Arap Emirlikleri'nin prestijli organizasyonlarından Turkish Business Council tarafından düzenlenen ihaleyi kazandı.

Tarım ve teknoloji alanında faaliyetlerini sürdüren Agrotech'in (#AGROT) bağlı ortaklığı Grid Teknoloji, Birleşik Arap Emirlikleri'ndeki (BAE) ihaleyi kazandı.

Şirket tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP)'na yapılan açıklamada, "Birleşik Arap Emirlikleri'nin prestijli organizasyonlarından Turkish Business Council (TBC) tarafından 2000'den fazla üye ve şirkete hizmet sunmak üzere düzenlenen ihalenin %90 bağlı ortaklığımız GRİD TEKNOLOJİ LTD tarafından kazanıldığına dair bilgilendirilmesi resmi olarak tebliğ edilmiştir." denildi.

Açıklamada şöyle denildi:

"Şirketimiz, 19 Şubat 2024 tarihinde yaptığımız Özel Durum Açıklaması'nda, %90 bağlı ortaklığı bulunan GRİD TEKNOLOJİ LTD'nin, Birleşik Arap Emirlikleri'nin prestijli organizasyonlarından Turkish Business Council (TBC) tarafından 2000'den fazla üye ve şirkete hizmet sunmak üzere düzenlenen ihaleye katıldığını gururla duyurmuştu.

Bugün neticelenen bu önemli ihalenin, %90 bağlı ortaklığımız GRİD TEKNOLOJİ LTD tarafından kazanıldığına dair bilgilendirilmesi resmi olarak tebliğ edilmiştir.

Bu çerçevede, 20 Şubat 2024 tarihinde, firma yetkilileri Dubai'ye seyahat ederek Turkish Business Council ile yapacakları sözleşmeyi imzalamak üzere hareket edeceklerdir. Sözleşme detayları ve süreci hakkındaki tüm gelişmeler, kamuoyuyla ayrıca paylaşılacaktır."

Agrotech’in yerli yazılımı dünyaya açılıyor

 

Agrotech GM Demiröz: Hünnap markasıyla yaptığımız anlaşma ülkemize döviz girdisi sağlayacak

 

Agrotech'ten 1 milyar TL'lik sözleşme

 

Agrotech MSCI Global Small Cap'te

 

Agrotech’den yeni bir satın alma girişimi

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 31,98
En Yüksek: 32,48
En Düşük: 31,48
Değişim 0,69 %
FK: 0,00
PD / DD: 0,00
İşlem Hacmi 475.707.687
Toplam Adet: 14.887.979
Ağırlıklı Ort.: 31,97
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)