E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAğrı'da yolcu otobüsü, iki kamyona çarptı: 7 ölü---

Ağrı'da yolcu otobüsü, iki kamyona çarptı: 7 ölü

Ağrı'da yolcu otobüsü, iki kamyona çarptı: 7 ölü
07 Kasım 2022 - 15:19 borsagundem.com

Ağrı'da yolcu otobüsünün pancar yüklü iki kamyonla çarpıştığı kazada 7 kişi hayatını kaybetti, 11 kişi de yaralandı.


Van'dan Ağrı istikametine giden yolcu otobüsü, Tutak ilçe merkezinde daha önce çarpışan pancar yüklü iki kamyona çarpıp alev aldı.

İhbar üzerine kaza yerine çok sayıda sağlık, itfaiye ve jandarma ekibi sevk edildi.

Çarpışmanın etkisiyle alev alan otobüsteki yangını, itfaiye ekipleri uzun uğraşlar sonucu söndürdü.

Jandarma ekipleri bölgede geniş güvenlik önlemi aldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kazada 7 kişinin hayatını kaybettiğini açıkladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, kazayla ilgili yaptığı konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

"Ağrı'nın Tutak ilçesinde bir otobüsün devrilerek yanması sonucu 7 vatandaşımız rahmetli oldu. Kendilerine Allah'tan rahmet diliyorum. Tüm Tutak'lı kardeşlerimize ve milletimize baş sağlığı dileklerimi iletiyorum."

"Kazada 2’si ağır 11 yaralı var"

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, kazaya ilişkin son verileri paylaştı.

Açıklamasında, Bugün maalesef bir diğer trafik kazası da Ağrı Tutak karayolunda bir otobüsün tankere çarpması sonucu yaşandı. 7 kişinin hayatını kaybettiği kazada 2’si ağır 11 yaralı var. Vefat edenlere Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralılarımıza geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum" dedi.

Kazaya ilişkin soruşturma başlatıldı

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Ağrı'nın Tutak ilçesinde meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, ailelerine başsağlığı ve sabır, yaralılara acil şifalar diliyorum. Kaza ile ilgili Tutak Cumhuriyet Savcılığı soruşturma başlatmıştır" ifadelerini kullandı.

İBB şoförünün öldüğü feci kazanın görüntüleri

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mucise Reis ;(07 Kasım 2022 16:59

    Yetkililer lütfen öncelikle o mazot rengi nedir ? ...onca rahmetli var üzülüyoruz. Canımız yanıyor ülkemizde böyle haberlere... Ama biri depo ki yakıtıda analiz etsin. Sahte, 10 numara yağ, kaçak vb midir? nasıl bir ateş rengi o ? nasıl bir alev almadır? benzin yok mazot var bu araçlarda motorları dizel, ama o resimdeki dumanlar ciddi araştırılmalı. yanıcı, alev alan,farklı bişe midir? Allah geride kalanlara sabırlar versin. Çok zor bişi. Düşünün sabah otobüse bindin, telefon açtın ben geliyorum diyorsun, hayaller, sevinç, neşe, evde hazırlıklar, bir sürü dünya işi ve gelecek için yeni umutlarla gidiyorsun... Hiç hesapda yok bir kaza, ŞOK ...Allah sabır versin. Lütfen kurallara uyalım, hayaller umutlar yarım kalmasın. Basit önlemler, takip mesafesi, hız, araç bakımları... Lütfen , çok üzücü...