E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporAğaoğlu: Şampiyonlar Ligi'ne gideceğiz---

Ağaoğlu: Şampiyonlar Ligi'ne gideceğiz

Ağaoğlu: Şampiyonlar Ligi'ne gideceğiz
04 Haziran 2020 - 11:25 borsagundem.com

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, UEFA'nın bordo mavililere verdiği Avrupa Kupaları'ndan 1 yıl men cezası ile ilgili açıklamalarda bulundu. Ağaoğlu, UEFA'nın vermiş olduğu kararın CAS'tan döneceğini ve Şampiyonlar Ligi'ne gideceklerini söyledi

Trabzonspor'da dün flaş bir gelişme yaşandı. UEFA, Finansal Fair Play kurallarına uymadığı gerekçesiyle bordo mavilileri 1 yıl Avrupa Kupaları'ndan men etme kararı almıştı.

Başkan Ahmet Ağaoğlu, bu konu hakkında açıklamalarda bulundu ve bu kararın yanlış değerlendirildiğini dile getirerek, CAS'tan kararın döneceğine inançlarının tam olduğunu söyledi.

İşte Ağaoğlu'nun açıklamaları:

Çok yanlış bir değerlendirme bu yanlış bir değerlendirme sonrası verilen bir karar. CAS'tan sonra bu karardan kısa sürede dönüleceğine inancımız tamdır. 

Bu doğrultuda camiamızı ve taraftarlarımızı sükunete davet ediyorum. Mücadele bizim mücadelemizdir. Mücadelemizde ve davamızda haklı olduğumuz için en ufak bir endişemiz yok. Bizim önümüzde 8 haftalık bir lig süreci ve yarı finaldeki kupa mücadelemiz var. Bütün camiamızın lig maçları ve kupa maçlarına odaklanmalarını rica ediyorum. 

Olay kontrolümüz altındadır. Çok ciddi şekilde mücadelemizi vereceğiz. Oyuncularımızla yapmış olduğumuz konuşmada şunları söyledim: Siz şampiyon olun, biz sizi Şampiyonlar Ligi'ne götüreceğiz. Şampiyon olmak sizin göreviniz, Şampiyonlar Ligi'ne götürmek bizim görevimiz.

Süreç uzayabilir ama sürecin uzaması asla ve asla bizim aleyhimize olmayacak.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)