E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAfrin'den tehdit gelirse tereddütsüz gireriz---

Afrin'den tehdit gelirse tereddütsüz gireriz

Afrin'den tehdit gelirse tereddütsüz gireriz
30 Kasım 2017 - 11:47 borsagundem.com

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, "Afrin'den tehdit gelirse tereddütsüz girer, temizleriz" dedi

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, "ABD Başkanı Trump’ın kendisi, bizzat Sayın Cumhurbaşkanımıza telefonda 'bundan sonra YPG’ye silah verilmeyeceğini' söyledi. Biz ABD’nin iç işlerine karışmayız ama Pentagon kendi başkanını dinlemiyorsa, sonuçta bizi ilgilendirir. Çünkü oraya verilen silahlar bize bir tehdittir ama bu biraz da ABD’nin iç meselesidir. ABD gibi önemli bir ülkenin başkanının sözünün tutulması gerekiyor. Biz Türkiye olarak buna çok önem veriyoruz. Biz verdiğimiz her sözü tutarız" diye konuştu.

Bakan Çavuşoğlu, "Nasıl daha önce Fırat Kalkanı Operasyonu bölgesinde Kilis’e ve bölgeye tehdit geldiği zaman hiç tereddüt etmeden o bölgeye girdiysek, DEAŞ’ı temizlediysek, Afrin veya başka bir bölgeden de Türkiye’ye yönelik tehdit geldiği zaman hiçbir tereddüt göstermeden oralara gireriz, oraları teröristlerden temizleriz. Yani Cumhurbaşkanımızın da söylediği gibi bir gece ansızın gelebiliriz, girebiliriz" dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • SPESİFİK30 Kasım 2017 16:23

    ŞURDA YORUM YAPANLARA BAKIYORUMDA TÜRKİYEYİ BİR AFRİKA ÜLKESİ İLE KARIŞTIRIYORLAR BURDA VATAN MÜDAFASI SÖZ KONUSU ADAM SİZDE ÇOCUKLARINIZI YOLLAYINDA GÖRELİM DİYE BAKANA SİTEM EDİYOR.HALA BİLGİ KİRLİLİĞİ HAT SAFHADA.BURAYA GİDENLER ÖZEL BİRLİKLER.TABİKİ ONLARDA VATAN EVLADI ANCAK BU ASKERLERİMİZ KONUSUNDA TECRÜBELİ OLANLAR."BİR DİĞERİ SINIRDAN 100-150 METRE TUR ATIP DÖNERİZ DİYOR.YAZIK SİZE SİZLER BU MİLLETİ NE ZAMAN GÖRDÜNÜZ GERİSİN GERİYE KAÇTIĞINI.BİR ÇANAKKALEYİ BİR KURTULUŞ SAVAŞINI DÜŞÜN 7 DÜELİN GELDİĞİNİ VE BUNLARA NASIL KARŞI ÇIKILDIĞINI DÜŞÜN.NE ÇABUKTA UNUTTUNU BUNLARI.ARKADAŞ SİZLERİN HEM MANEVİYATI HEMDE MİLLİYETÇİLİĞİ KÖRERMİŞ.BENİM ASKER YAŞINDA OLMAYAN BİR EVLADIM VAR SÖZ KONUSU VATANSA , ZAMANI GELDİĞİNDE BU VATAN İÇİN CANINI VERMESİ GEREKTİĞİNİ BİLEN BİR EVLAT.

  • laz30 Kasım 2017 16:54

    sen askerliğini yaptınmı çocuk.görende seni vatansever kahraman sanır

  • Emre 30 Kasım 2017 12:38

    Gir gir tabi de çocuklarınızı da yollayın askere görelim...

  • flamenco7230 Kasım 2017 12:22

    e 2-3 gün önce geldi zaten..

  • sinirli30 Kasım 2017 12:01

    evet sınırdan girip şöyle bir100-150 metre tur atıp geri döneriz

  • önce izin30 Kasım 2017 11:52

    Tabii Putin izin verirse.. Afrin Rusya'nın elindeki en büyük koz. Millete yalan söylemeyin, kandırmayın.. yetti gari be!