E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAfrin'de terörist elebaşları kaçıyor---

Afrin'de terörist elebaşları kaçıyor

Afrin'de terörist elebaşları kaçıyor
11 Mart 2018 - 08:06 borsagundem.com

Afrin'de terör örgütüne bağlı sözde iki bakan örgütten kaçmaya çalıştı

Zeytin Dalı Harekatı'nın sürdüğü Afrin'de, terör örgütünün ilçede sözde savunma ve içişleri bakanlığını yapan iki isim örgütten kaçmaya çalıştı.

AA'nın Afrin içindeki güvenilir kaynaklardan aldığı bilgiye göre, örgütün kanton yapılanması altında işgal ettiği ilçede sözde adalet bakanı görevi yapan Said İsmet Gubar, Afrin'i terk etti.

İRAN DESTEKLİ GRUPLA PAZARLIK

Gubar, kaçtıktan sonra Beşşar Esad rejimin kontrolünde görünen ancak fiilen İran destekli silahlı grupların işgalinde bulunan Nubul'a geldi. Terör örgütü, Gubar'ı geri almak için İran destekli gruplarla pazarlığa devam ediyor.

ALIKONULDU

Afrin'den kaçan diğer elebaşı ise sözde içişleri bakanı Hasan Bayram oldu. Afrin'in rejim bölgesine bağlanan Ziyare kapısından çıkmaya çalışan Bayram, burada YPG/PKK unsurları tarafından alıkondu. Kaçma girişimi başarısız olan Bayram'ın yanında yüklü miktarda para götürmeye çalıştığı öğrenildi.

Öte yandan, Zeytin Dalı Harekatı'nda kıskaca giren örgütün, Kandil Dağı'ndaki tepe kadrolarından gelen çok sayıda elebaşı da ilçe merkezini terk etti. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • demirkan 11 Mart 2018 12:58

    BU ŞEREFSİZLERİ ABD DE KURTARAMAZ. SIÇACAK DELİK ARAYACAKLAR.

  • demirkan 11 Mart 2018 12:51

    ŞEHRİN ETRAFINI KUŞATIN ŞU PARALARI KAÇIRMAYIN.PARA LÂZIM ÇOCUKLAR.

  • 25 aralık 2013 'de11 Mart 2018 11:46

    Suriye 3 yaşında bir suriyeli çocuk, son nefesini verirken, " Herşeyi söylücem Allah'a diyor" ...son cümleleri,Rahmetli oluyor...... yıl 2018 Bu sese cevap Atatürk'ün ordusunda geliyor... Türk Askeri bozulan düzeni, bozulan sistemi, dağılan sözde müslüman sapkınlarını SURİYE den gün ve gün def ediyor... Yine işlerlik kazanacak doğal düzen ve sistemi orta doğuya getiriyor... Allah Tüm İyi İnsanları korusun...

  • doğru haber...11 Mart 2018 11:28

    sözde HAT kuvvetleri var bu hevallerin : )) ABD yetiştirdi neymiş çok seçkin özel savaşçıları felan filan ıvır zıvırlarımış.. AFRİN den kaçtıkları söylentileri geziyor. AFRİN abluka olmadan kaçmaya balamış elebaşlarıda :D Kalan bir avuç kandırılmış gariban işte.... Umarız devletimize silah doğrulmadan teslim olurlarda imana gelirler... Bu ele başlarıda rusya+abr+israil desteği alamayınca kaçışıyorlar. Dün bol bol almanyada stutgart sokaklarında gezmişler :D Kimin altına yatacaklarına karar veremiyorlar :D Allah Türkü Korusun...gnçlk