E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAFP: Konser salonunda 100 kişi öldü---

AFP: Konser salonunda 100 kişi öldü

AFP: Konser salonunda 100 kişi öldü
14 Kasım 2015 - 02:11 borsagundem.com

Fransız haber ajansı terörist saldırıların hedeflerinden olan konser salonunda 100 kişinin öldüğünü duyurdu

Fransa'nın başkenti Paris'te eş zamanlı yaşanan terör saldırılarının meydana geldiği mekanlardan konser salonunda 100 kişinin öldüğü bildirildi. 

Paris’in 11. bölgesindeki Bataclan konser salonunda rehin tutulanları kurtarmak için polis operasyon yaptı. Operasyonun ardından Fransız haber ajansı AFP, polis kaynaklarına dayanarak verdiği bilgiye göre konser salonunda 100 kişi öldürüldü. 

Bu arada AFP, Cumhurbaşkanı Hollande'ın konser salonuna gideceği bildirildi. 

METRO İSTASYONLARI KAPATILDI

Cumhurbaşkanı Hollande'ın olağanüstü hal ilanını açıklamasının ardından Paris'te geniş güvenlik önlemleri dikkat çekiyor.
Emniyet, güvenlik önlemleri çerçevesinde başkentteki 5 metro istasyonunu kapattı.


Bu arada "Stade de France" yakınlarındaki patlamalardan birisinin intihar saldırısı sonucu olduğu ve saldırıyı düzenleyen kişinin üzerindeki bombayı patlattığı belirtiliyor.

France 24 kanalı, stadın etrafındaki üç mağazanın bombalı saldırının hedefi olduğunu bildirdi.

Yine France 24 kanalı polis kaynaklarına dayanarak verdiği haberde, başkentte toplam 7 ayrı bölgede saldırı ve çatışmaların gerçekleştiğini duyurdu.

Stade de France’ın etrafındaki üç ayrı bombalı saldırı ve diğer iki bölgedeki silahlı saldırıların akşam yerel saat ile 22 sularında başlaması, teröristlerin aynı anda, planlı ve koordineli bir şekilde hareket ettiğini ortaya koyuyor.
 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)