E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAFAD, tatbikata katılan vatandaşlara teşekkür etti---

AFAD, tatbikata katılan vatandaşlara teşekkür etti

AFAD, tatbikata katılan vatandaşlara teşekkür etti
13 Kasım 2022 - 09:37 borsagundem.com

AFAD, dün akşam yapılan yapılan "Çök Kapan Tutun" deprem tatbikatına destek veren kurumlar ile tatbikata katılan vatandaşlara teşekkür etti.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Türkiye genelinde ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde yapılan "Çök Kapan Tutun" deprem tatbikatına destek veren kurum ve kuruluşlar ile tatbikata katılan vatandaşlara teşekkür etti.

AFAD'dan yapılan yazılı açıklamada, afet farkındalığı oluşturmak için bugün saat 18.57'de tatbikata katılım gösteren vatandaşlar ile "Afet Tatbikatı, Yarının Hazırlığı" anlayışıyla tatbikatın hazırlık ve uygulanması sürecinde destek veren medya, kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum kuruluşlarına teşekkür edildi.

Depremin bir Türkiye gerçeği olduğu anımsatılan açıklamada, "Deprem ve tüm afetlerle mücadelede kurum ve kuruluşlarımız ile vatandaşlarımızın birlikte hareket etmesi kritik önem arz ediyor. Bu kapsamda afetlere hazırlık bilinciyle bir araya geldiğimiz tatbikata katılan herkese teşekkürlerimizle." ifadelerine yer verildi.

Türkiye genelinde 'çök, kapan, tutun' tatbikatı gerçekleştirildi

 

Bakan Kurum'dan tatbikata katılma çağrısı

 

12 Kasım'da tüm Türkiye'de aynı anda tatbikat yapılacak

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)