E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriAEDAŞ genel müdürü, sistem işletme direktörü ve Isparta il müdürü görevden alındı---

AEDAŞ genel müdürü, sistem işletme direktörü ve Isparta il müdürü görevden alındı

AEDAŞ genel müdürü, sistem işletme direktörü ve Isparta il müdürü görevden alındı
04 Mart 2022 - 23:01 borsagundem.com

Akdeniz Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi'nde (AEDAŞ) genel müdür, sistem işletme direktörü ve Isparta il müdürü görevden alındı

AEDAŞ'tan yapılan açıklamada, kentte 620 saha personeli, 253 araç ve iş makinesi, 52 jeneratör ile bölgenin her noktasının enerjilendirilmesi için çalışmaların devam ettiği aktarıldı.

Şirketin genel müdürü, sistem işletme direktörü ve Isparta il müdürünün bugün itibarıyla görevden alındığı açıklandı.

Akdeniz Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi ayrıca, bilgilendirme metni paylaşarak Isparta'da benzer bir sürecin bir daha yaşanmaması için çalışmaların aralıksız devam ettiğini aktardı.

"YATIRIMLARIMIZI ARTIRACAĞIZ"

AEDAŞ Yönetim Kurulu’ndan yapılan açıklamada, Isparta’da 400’ü aşkın saha personeli, 100’ü aşkın araç ve iş makinesiyle bölgenin her noktasının enerjilendirilmesi için var gücü ile çalışıldığına dikkat çekilerek, “Kar ve buz yükünün enerji nakil hatlarında yarattığı hasarın bir an önce giderilmesi, kentin enerji altyapısının güçlendirilmesi şirket olarak en büyük önceliğimiz. İklim koşullarının zorlayıcı etkisini de göz önünde bulundurarak bölgeye yönelik yatırımlarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Isparta’da benzer bir sürecin bir daha yaşanmaması için tüm enerjimiz ile çalışmaya ve yatırımlarımızı artırarak güçlendirmeye devam edeceğiz ” denildi.

Isparta'da elektrik faturaları 1 ay ertelenecek

 

Isparta'da uzaktan eğitim başladı

 

Isparta Valiliği’nde geçici görev değişikliği

 

Enerji Bakanlığı'ndan Isparta açıklaması

 

Isparta'da 30 saniyede gelen felaket

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (8)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • azmi05 Mart 2022 20:55

    Etkileniyoruz, tepki göstermiyoruz. Üşeniyoruz, adalet sistemine güvenmiyoruz. Karın tokluğuna yaşamayı marifet sayıp GSMH an payımıza düşeni talep etmeye etmeye payımız eridi gitti

  • Mucise Reis ;)05 Mart 2022 15:44

    Kiev tv vericileri yeniden yapıldı elektrık su verildi ısparta hala yokluk çekiyor :D Rezillik, orada esnaf, fabrikator vb cai olan etleri urunlerı, dondurucusunda bozulan ürünle riçin vatandaşlar illaki makemeye gitmeli. zarar uğrayan bakkalı, herkes şikayet etmeli. burada uzun kesintiler insanların zararına yol açtı. vergi veren fatura odeyen odemeyenherkes hakkını savunmalı. bu iş öyle ben istifa ettim ile olacak iş deıl. mahkemelere gidin hakkınızı arayın. tuketıcı hakları siyasi baskı görevilir si avukatlar tutup mahallece topluca gidip vatandaş oalrak hakkınızı arayın. bir dilekçe bir kaç pul bedeli damga parası bedeli öyle mahkeme deyince korkulacak bişi yok. ayıp bişide yok. gidin dilekçe ilebaşvurun baro sizlere avukatta atar. işini yapmayan firmasını kapatsın. milletin sıtdından kar yapıp, zararlarını ödememek olmaz. 

  • Hehe05 Mart 2022 12:45

    Sasirt bee birgunde akp

  • Pala05 Mart 2022 09:33

    Boş şovları bırakın, 1 aylık elektrik faturalarını silin vatandasin da samimiyetinizi görelim

  • Agah var05 Mart 2022 07:50

    Bunun adı özelleştirme oluyor

  • İbrahim 05 Mart 2022 07:32

    Aflarını isteyip reisi cumhura teşekkür etmeliler

  • EKRİST04 Mart 2022 23:47

     :o)  :o)  :o)  :o)  :o)  :o)  :o)  :o)  :o)  :o)  :o)  :o)  :o)  :o) 

  • Liyakat04 Mart 2022 23:39

    Yazık sahipleri bak milyarları götür halka verdikleri hizmet sıfır doymadılar Allah gözünüzü doyursun Devlette de suç ar alacaksın ellerinden yazık bu insanlara