E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporAdvocaat: Daha iyi bir hoca bulubiliyorsa getirsin---

Advocaat: Daha iyi bir hoca bulubiliyorsa getirsin

Advocaat: Daha iyi bir hoca bulubiliyorsa getirsin
19 Şubat 2017 - 17:47 borsagundem.com

Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat, Kasımpaşa beraberliği sonrası iyi oynamadıklarını ama kazanmak için çok çaba harcadıklarını söyledi.

İşte Hollandalı hocanın 0-0 biten karşılaşmayla ilgili değerlendirmesi:

"İyi oynayan bir takım görmedik bugün. Çok çabalayan bir takım gördük. Bu yetmiyor. Üç önemli oyuncumuz yoktu. Belki de bu çok fazlaydı bizim için. Sadece çalışmak, pozisyon üretmeye yetmiyor. Motivasyonumuz vardı. Sadece bu da yetmiyor. İyi bir skor alabilmek için sonuna kadar mücadele ettik. Futbolcularımız herşeyi verdi. Bundan daha fazlasını yapmak ve sahip olmak gerekiyor. Bazı oyuncular uzun bir aradan sonra sahadaydı. Onların da fiziki durumunu gördük. Mental bir problemle ve motivasyonla ilgili sorunumuz yok.Oyuncularımızla maç öncesi konuştuk. Toplantılar gerçekleştirdik. Bu haftanın önemini onlara aktardık. Önümüzdeki maçların ne kadar önemli olduğunu tartıştık. Ama bugün kazanamadık. Şampiyonluk artık çok zor gözüküyor. Yönetim daha iyi bir hoca bulubiliyorsa hemen getirsin"

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)