E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaAdrenalini artıran hisseler---

Adrenalini artıran hisseler

Adrenalini artıran hisseler
21 Şubat 2014 - 14:33 borsagundem.com

Borsada hızlı yükselen hisseleri bulmak için ünlü analist Ahmet Mergen Bayrak Formasyonu ile analizi anlatıyor

Piyasalarda fiyatlar yukarı veya aşağı yönde hareketlenirken bazı senetler veya endeksler karakterleri icabı veya oluşan piyasa şartları içinde gereğinden fazla hızlı hareket ederek yatırımcıları şaşırtıyor. 

Teknik Analiz’in deneyimli ismi Borfin Eğitmeni Ahmet Mergen, Adrenalini artıran bu tür senetler veya endekslerden almak veya satmak konusunda kararsız kalmakta iseniz, alım veya satım kararı öncesinde fiyatın hangi seviyelere erişebileceği hakkında projeksiyon yapıp fiyat oraya gelinceye kadar beklemeniz gerekir diyor. Bu konuda formasyonların yardımcı olabileceğini belirten Mergen, “ Bayrak formasyonu”nun da bunlardan biri olduğunu dile getiriyor.

Hızlı hisseleri sadece Bayrak Formasyonu ile değil; Flama, Kama, Boşluklar-Gaps Formasyonları ile de bulabilirsiniz diyen Mergen, bu hisselerin yüksek oktanlı olduğunu belirtiyor. Delice koşan bu hisseler, spekülatörlerin de yatırımcıların da sahip olmak istediği hisseler arasında yer alıyor. Bu hisselerin kazançları nasıl büyük olabilecekse kayıpları da o kadar büyüktür diyen Mergen, yatırımcıları uyarırken, bütün bu olumsuzluklara rağmen teknik analizciye ve alım satım yapanlara fiyat oynamaları açısından bu formasyonların  yardımcı olabilecek ipuçları sunduğunu dile getiriyor.

Borsa Gündem Okurları için Borfin Eğitmeni Ahmet Mergen, Bayrak Formasyonunu anlattı. 
Bayrak Formasyonu eğitiminini ücretsiz olarak izlemek için tıklayınız. Eğitimde 1 ay boyunca Active Charts Pro Web Tabanlı Teknik Analiz Programını kullanabileceksiniz.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Son Gündeki Prizma Bayrağı Gibi22 Şubat 2014 14:23

    Cuma kapanıştaki Prizma Hareketi en güzel örneği Bayrak Formasyununa Dimdik Çıktı son 20 dakika.

  • as21 Şubat 2014 23:33

    adrenalinin okulu olmaz,takıl galip hisselerine,adrenalin bolca.

  • faruk21 Şubat 2014 21:07

    borsa uzun vade ısı vede ıhtıyacın olmayan parayla yatırım yapılan bır yatırımdır bu durumda uzun vadede aselsan al unut zengın olll

  • hay senin tekfenine..21 Şubat 2014 17:36

    tekfencii.. pahalı almışsın. hata etmişsin. gelip tüm yorumlarda ağlak ağlak yazıyorsun. baydın artık.. piyasada binlerce dolandırıcılık varken. TEKFEN gibi hissen var. bulanıyorsun. yeter artık vazgeç bu kafadan. prikolojik travma yaşarsın sonra..

  • palrasder21 Şubat 2014 16:14

    mesela tekfen 7.80 den düştü 4.00 lara halen 4.80 leri aşamadı.milyar dolarlık şirket ama yok işte yükselemiyor.

  • cemil21 Şubat 2014 15:34

    cmbtn mesela,,yaprak kımıldamıyor,,insanı sinir ediyo.