E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAdnan Oktar davası istinafta bozuldu---

Adnan Oktar davası istinafta bozuldu

Adnan Oktar davası istinafta bozuldu
15 Mart 2022 - 19:33 borsagundem.com

İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi 1. Ceza Dairesi Adnan Oktar Silahlı Suç Örgütü davasında kararını verdi. Davada usulden bozma kararı verilirken aralarında Adnan Oktar’ın da bulunduğu 16 örgüt elebaşının tutukluluk halinin devamına hükmedildi

Adnan Oktar suç örgütüne yönelik dava, geçtiğimiz yıl karara bağlanmıştı. Oktar'ın da aralarında bulunduğu 14 sanığa, 9 bin 803 yıl 6'şar ay hapis cezası verilmişti.

236 sanıklı dava istinafa taşındı. İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi başvuruyu değerlendirdi. İlk derece mahkemesinin verdiği karar usul yönünden bozuldu.

Dosyanın İstanbul 30'ncu Ağır Ceza Mahkemesi'ne geri gönderilmesine ve Oktar dahil 16 örgüt elebaşının tutukluluk halinin devamına hükmedildi.

Sanıklar, önümüzdeki günlerde tekrar hakim karşısına çıkacak.

Adnan Oktar'ın Batman'a sevk edildiği iddiası yalanlandı

 

Adnan Oktar davasında karar: Bin yılı aşkın hapis

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • güzel gelişmeler15 Mart 2022 19:55

    Türk adaleti kumpas ve iftira davasını esastan bozdu.devletimizi zora sokmak ülkede adalet olmadığını söyleyenlere güzel cevap oldu.Ülkede herşeye rağmen hukuğun işlediğini gösteren güzel gelişmeler taktir ediyoruz.bu vesileyle iç dış kamuoyunda yabancı yatırımcılara da olumlu imaj ülkeye yatırım için olumlu gelişmeler 

  • Bir Bilen15 Mart 2022 20:46

    Usulen bozdu diyor. Yani bu adam ve avanesi ölene kadar içeride kalacklar. Kanlarına girdikleri yüzlerce ailenin yüreğini soğutmaz ama yine de olsun.