E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAdliye önünde korkunç çatışma---

Adliye önünde korkunç çatışma

Adliye önünde korkunç çatışma
25 Temmuz 2013 - 11:27 borsagundem.com

Malatya Adliyesi önünde iki aile arasında çıkan silahlı çatışmada 3 kişi başından vurularak ağır yaralandı.

Kavga, Malatya Adliyesi'nde görülen bir davanın ardından başladı. İddiaya göre, aralarında husumet olan aileler arasında, adliye çıkışında silahlı çatışma çıktı. Çatışmada 3 kişi başından vurularak ağır yaralandı.
Olayın ardından çevrede çok sayıda boş kovan bulundu. Polis adliye önünde geniş güvenlik önlemini artırırken, olayla ilgili bir kişi gözaltında alındı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • MERT25 Temmuz 2013 11:41

    olay az önce gözümüzün önünde gerçekleşti ve polislerin caresizliğini gözlerimizle gördük ve bu durum cok üzdü bizi.adam elindeki silahı hasmına doğrultmus sürekli ates ediyo ve etrafında 6 polis de adama sadece silahlarını dogrultmuslar dur yapma silahını at yere yat die talimat veriyor.sonuc..adam öldü polisler hicbisey yapamadılar ,adam aralarından kactı ve arkasından baktılar...ya yetkileri arttırılsın yada eğitilsin polislerimiz...cok acı bi durum bu ya...hele bir bayan polisimiz vardı ki yerde kanlar icnde yatana adamı tekmeleyerek öldürmeye çalışan birine elindeki silahı dogrultmus ve bi taraftan da adamın omuzundan ittirerek uzaklastırmaya calisiyor.kime üzülesin...