E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAdıyaman'da ihale 'savaşları'---

Adıyaman'da ihale 'savaşları'

Adıyaman'da ihale 'savaşları'
28 Temmuz 2017 - 17:45 borsagundem.com

Adıyaman'ın Besni İlçesi'nde, belediyeye ait kafeterya ihalesine katılanlar arasında kavga çıktı. Taraflar birbirine bıçak, sopa ve taşlarla saldırdı. Kavgayı ayırmaya çalışan 3 polis ile 2 zabıta yaralanırken, 4 kişi gözaltına alındı

Besni Belediyesi, Erdemoğlu Mahallesi'nde bulunan belediyeye ait sözleşmesi biten kafeterya için ihale düzenledi. Bugün öğleden sonra belediyede yapılan ihaleye, mevcut işletmeci Osman Y. ile Murat D. ve Ramazan A. katıldı. İhale salonunda kafeteryaya talip olan 3 kişi arasında tartışma çıktı. Kavgaya tutuşan 3 kişi ve yakınlarına zabıta ekipleri ile polis müdahale etti. Ekiplerin yetersiz kalması üzerine belediyeye gelen takviye polisler, kavgaya karışanları biber gazı kullanarak ayırdı. Belediyeden çıkan taraflar, bu kez dışarıdaki yakınları ile birlikte bıçak, sopa ve taşlarla birbirine saldırdı. Polisin biber gazlı müdahalesiyle sonlandırılan kavgaya karışanlar ara sokakla kaçarak izini kaybettirdi. Bu sırada kavgaya karışan 4 kişi de polislerce gözaltına alındı.

Kavga sırasında sopa ve taş darbelerine maruz kalarak yaralanan 3 polis memuru ile 2 zabıta memuru ambulansla Besni Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Polis ve zabıtaların sağlık durumunun iyi olduğu açıklandı.

Kavgaya yol açan ihale ertelenirken, polis olayın ardından kaçan kişilerin kimliklerinin belirlenerek yakalanmasına yönelik çalışmasını sürdürüyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • mehmet29 Temmuz 2017 00:29

    bu magandaların ihalelere girebilmesi bu kadar kolay olmamalı , adli sicil kaydı olan herkes men edilmeli

  • dangozlar28 Temmuz 2017 18:54

    Polislerimiz hiç karışmayacaktı birbirlerini iyice kırmalıydı iki taraf . Yazık boşuna yaralandılar bu dangozlar için.

  • camış bunlar28 Temmuz 2017 18:52

    camış sürüsü kanunlar nezdinde ihaleye girerseniz kavga dövüş çıkmaz, iyi olan kazansın ama yok sizde kalite ne gezer illa başkasını ihaleye sokmayacaksınız kendiniz gireceksiniz ki at koşturabilesiniz.

  • ...28 Temmuz 2017 18:00

    o ihaleye girenler omur boyu men edilmeli ailecek bu tip ihalelerden. mekan işletse ne olca belli