E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaNeden YükseldiADESE: Nedensiz yükseldi, sert düşüyor---

ADESE: Nedensiz yükseldi, sert düşüyor

ADESE: Nedensiz yükseldi, sert düşüyor
29 Kasım 2018 - 14:41 borsagundem.com

Adese hissesi herhangi bir gelişme olmamasına rağmen 1.7 lira seviyesinden 15.19 liraya kadar yükseldi. Hissede satışlar başladı

Adese hissesi düşüşte. Sürekli olarak mağaza kapatan Adese hissesiyle ilgili herhangi olumlu gelişme bulunmamasına rağmen hisse düşüşte. 

2 ay gibi kısa sürede 1.70 lira seviyelerinden 15.19 lira ile tarihi yüksek seviyesine ulaşan Adese hissesine ilişkin uzmanlar küçük yatırımcıların dikkatli olmalarını öneriyor.

Saat 14:44 itibariyle hisse yüzde 7.21 oranında düşüşle 7.99 lira seviyesinde işlem görüyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Boşver02 Aralık 2018 03:25

    Borsayı resmen kumarhane yaptılar Burdan elde ettikleri haram para hiçkimseye YAR olmayacak

  • Hayat bir okul 01 Aralık 2018 08:17

    Borsada çiftlik bank zihniyetine ve aynı amaca sahip o kadar cok şirket, şirket patronu ve yönetimi var ki bunlar olduğu sürece de bist yatırım yapılabilir bir araç değil. Şirketlerini büyütmek yerine ky nın parasını nasıl hortumlarız derdindeler. Mevzuat ise buna zemin hazırlayıp bunu yasal hale getiriyor... Bu patronlara speklere dur demeden, içi boş şirketler borsadan temizlenmeden borsamız güvenilirliğini yitiriyor böyle giderse küçük yatırımcı borsadan uzaklaşır. Küçük olduğuna bakmayın küçük yatırımcı olmadan borsada olmaz. Yetkililer gerekli adımları bir an evvel atmalı ve mevzuatlarda gelecekten yatırımcıyı koruyacak değişiklikler yapmalı...

  • 1Borsacı29 Kasım 2018 23:08

    Yabancılar 100 milyon doların altında halka açıklığı olan şirketlere girmiyor,  Emeklilik fonları da keza benzer. Koyunun olmadığı yerde meydan keçilere kalıyor.