E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriAdel Kalemcilik arsa devrini tamamladı---

Adel Kalemcilik arsa devrini tamamladı

Adel Kalemcilik arsa devrini tamamladı
06 Ağustos 2015 - 09:15 borsagundem.com

Adel Kalemcilik, Kartal'da bulunan arazisinin tapu devri işlemlerini tamamlayarak bedeli nakden tahsil etti

Adel Kalemcilik, kartal'da bulunan taşınmazının 56.100.000.-TL (KDV hariç) bedelle, ilişkili taraf şirketi Kartal Anadolu Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi'ne satışı dolayısıyla tapu devrini yaparak, satış bedelini 05 Ağustos itibarıyla nakden tahsil etti. Adel Kalemcilik, satıştan elde edilen kârın ne şekilde kullanılacağına ilişkin olarak henüz bir yönetim kurulu kararı almadı.

Şirket'ten yapılan KAP açıklaması şöyle:

''Şirketimiz tarafından 20 Temmuz 2015 tarihinde yapılan Özel Durum Açıklaması'nda, Şirketimize ait İstanbul ili Kartal ilçesi Soğanlık Mahallesi 4485 ada 139 pafta 28, 38, 39, 164 ve 165  numaralı parsellere kayıtlı taşınmazların satış işlemlerinin, 9 Temmuz 2015 tarihinde yapılan ihale sonucunda, açık arttırmada en yüksek teklifi veren Şirket veya onun belirleyeceği bir şirkete satılması ile sonuçlandırılmasına ve bu husus ile ilgili olarak yapılacak her türlü iş ve işlem için şirket yönetiminin yetkili kılınmasına karar verildiği bildirilmişti.

İlgili satış işlemine ilişkin tapu devir işlemleri 5 Ağustos 2015 tarihi itibarıyla tamamlanmış olup bedel nakden tahsil edilmiştir.''

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)