E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAday gösterilmeyen Metiner ve Tayyar'dan açıklama---

Aday gösterilmeyen Metiner ve Tayyar'dan açıklama

Aday gösterilmeyen Metiner ve Tayyar'dan açıklama
21 Mayıs 2018 - 19:08 borsagundem.com

AK Parti aday listelerine alınmayan Mehmet Metiner ve Şamil Tayyar açıklamalarda bulundu

AK Parti Milletvekili adayları listesi bugün açıklandı. Üç dönemdir milletvekilliği yapan Mehmet Metiner ve Şamil Tayyar adaylık listesinde yer almadı. Metiner yaptığı açıklamada üzgün ve kırgın olmadığını söylerken, Tayyar da 'Durmak yok yola devam' mesajını paylaştı.

AK Parti İstanbul Milletvekili Mehmet Metinerin açıklamaları şöyle: 

"Bu dönem listede yokum. Asla üzgün ve kırgın değilim. Reisimiz 3 dönem tercihiyle onurlandırdı. Milletvekili yaptığında iyi, yapmadığında kötü diyenlerden olmadık. Olmayız. Bizim için aslolan davamızdır. Şahsını davasından önde görenler kaybederler.

Hep şunu söyledim: Milletvekili olmak kutsallarımız arasında bulunmuyor. Biatsa biat itaatsa itaat. Ölümüne seninleyiz Reis! Durmak yok, yola devam! 15 Temmuz zaferimizi 24 Haziran’da taçlandırmak için sahadayız. Yeni dönemde aday olan kardeşlerime başarılar diliyorum.

Herkes yeni dönemde herkesten çok çalıştığımızı görecektir. Kim ki aday gösterilmediği için küser yanlış yaparsa namert olsun. Sadakatimizin makamlara bağlı olmadığını herkes görecektir."

Aday gösterilmeyen bir diğer isim Şamil Tayyar ise 'AK Parti 27.Dönem milletvekili aday listesi açıklandı. Durmak yok yola devam." mesajını paylaştı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (11)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • emekci22 Mayıs 2018 04:32

    şamil tayyar'dan ergenekon ile ilgili bir kitap çalışması daha bekliyoruz. bize ergenekonun gerçek yüzünü anlatsın yine : )

  • Bika21 Mayıs 2018 23:03

    Fethullah Gülen övgüleri nedeniyle aday yapılmadılar diye düşünsek bu teori geçersiz çünkü Binali Yıldırım ve Bekir Bozdağ aday yapıldı.

  • Ekınomik krizle gelen krizle gider21 Mayıs 2018 22:27

    Bu iki aday gösterilmeyen kişiler Feto’yu çok desteklediler aynen diğer ileri gelen akp liler gibi Yanlış hatırlamıyırsam Sn Erdoğan Fetullah Gülen için ne istediniz de vermedik demişti. Erdoğan seçimi kaybederse dokunulmazlığı da olmayacak. Feto’yı öven konuşmalarından dolayı mahkemede yargılanabilir.

  • Kerim21 Mayıs 2018 21:25

    Hizmet? Durma aynen yola devam...???????

  • KILIÇ21 Mayıs 2018 21:03

    SİYASET SOKAK DİLİ DEGİL KONUŞA KONUŞA AYAKLARINA KURŞUN SIKTILAR DEMEKKİ YANLIŞ AYAKTASINIZ SEVİNDİM BOŞ KONUŞMADA BEDELİ OLMALIYDI.

  • tam komedi21 Mayıs 2018 21:27

    amerika beni aldattı , barzani beni kandırdı , fetö beni kullandı habur'un tekrarı olmayacak allah beni affetsin demenin bir bedeli YOK MU ? Hatalı olanlar bunlar değil bunları nakozlayan ? akp kurucularından kimse kalmadı , vekil gösterilen soylu , kurtulmuş , türkeş ise bakan olamayacak !!! Erdoğan kendi partisine darbe yaptı amma kimsenin haberi yok !!! Yurtdışına gidip birilerine sözler vermezsen bırak cumhurbaşkanı mecliste kapıcı yapmazlar adamı 24 hazirandan sonra eyyy amerika , eyyy israil eyyy falan filanlar daha çoooook söylenecek ve satış hızlanacak !!! neden ? Eeeee gelen krizin faturasını birilerine kesmek GEREK !!!!!!!!!!!

  • Qwert21 Mayıs 2018 21:01

    Yola devam ama sizinle değil

  • AHMET ÖZBİR21 Mayıs 2018 19:14

    DAVA insanları böyle davranır! Allah hizmet aşkınızı, vatan sevdanızı, REİS'E ÖLÜMÜNE BAĞLILIĞINIZI ARTIRSIN!..

  • misafir21 Mayıs 2018 21:02

    anca sizin gibi karakter yoksunları bir insana ölümüne bağlanıp kula kulluk eder. köle zihniyetliler sizi

  • Osi21 Mayıs 2018 19:25

    Ne hizmet me hizmet yıllar sonra ortaya çıkacak herşey

  • fafa21 Mayıs 2018 19:13

    Çok konuştunuz,göze battınız,düşman yarattınız.