E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAdana'da tarım işçileri kaza geçirdi---

Adana'da tarım işçileri kaza geçirdi

Adana'da tarım işçileri kaza geçirdi
18 Haziran 2016 - 11:00 borsagundem.com

Adana'da aralarında Suriyelilerin ve çocukların da bulunduğu 31 tarım işçisini taşıyan midibüs devrildi

Adana'da tarım işçilerini taşıyan midibüs,plakası alınamayan bir otomobilin sıkıştırması sonucu kontrolden çıkarak devrildi. Kazada, midibüs şoförü ve 31 tarım işçisi yaralandı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine, polis, UMKE ve çok sayıda ambulans sevk edildi.

Kaza, saat 05.00 sıralarında merkez Yüreğir İlçesi Cırık Mahallesi Tuzla Yolu'nda meydana geldi. 31 YK 584 plakalı midibüs ile sabah erken saatlerde merkez Seyhan İlçesi'ne bağlı Sarıhamzalı Mahallesi'nden tarım işçilerini alan 31 yaşındaki Yılmaz Akdeniz, Karataş'ın Tuzla Mahallesi'ne gitmek için yola çıktı.



ARALARINDA SURİYELİLER VE ÇOCUKLAR DA VAR

Midibüsün sürücüsü Yılmaz Akdeniz ile aralarında Suriyelilerin ve çocukların da bulunduğu 31 tarım işçisi yaralandı. Devrilen midibüsteki yaralılar, yol kenarındaki tarlalarda çalışan tarım işçilerinin yardımıyla çıkartıldı. Ambulanslarla Adana'daki çeşitli hastanelere kaldırılan ve tedavileri devam eden yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi. Polis, kazayla ilgili soruşturmaya devam ediyor.



Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)