E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAdana'da DEAŞ operasyonu: 10 gözaltı---

Adana'da DEAŞ operasyonu: 10 gözaltı

Adana'da DEAŞ operasyonu: 10 gözaltı
16 Ağustos 2022 - 06:38 borsagundem.com

Adana'da terör örgütü DEAŞ'a yönelik yapılan baskında soruşturma kapsamındaki 10 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi. Gözaltına alınanlar arasında yabancı uyruklular da var

İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, geçmiş dönemde DEAŞ adına farklı görevlerde bulundukları ileri sürülen 10 şüphelinin kentte olduğunu tespit etti. Yabancı uyruklu şüphelilerin bulunduğu yerlere özel harekat polislerinin de desteğiyle baskın düzenlendi.

Ekipler, sokak giriş ve çıkışlarında uzun namlulu silahlarla önlem aldı, özel harekat polisleri de evlerin kapılarını koçbaşıyla kırdı.

Söz konusu evlerde arama yapan ekiplerin gözaltına aldığı bazı şüpheliler Adana Adli Tıp Birimindeki sağlık kontrolünün ardından emniyete götürüldü.

DEAŞ, yüksek gerilim hatlarına saldırdı

Irak'ta DEAŞ saldırısında 6 polis öldü

Fransız çimento devi DAEŞ'e para aktarmış

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • BİRİSİ16 Ağustos 2022 09:28

    Ülkemizde binlerce kökten islamcı terörist var. Bunlar Pkk dan daha tehlikeliler. Her biri birer canlı bomba olabilecek insanlar. Mültecilerin hiç bir kontrol yapılmadan ülkeye sokulması çok kötü oldu.