E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporAdana Demirspor'da Cüneyt Dumlupınar istifa etti---

Adana Demirspor'da Cüneyt Dumlupınar istifa etti

Adana Demirspor'da Cüneyt Dumlupınar istifa etti
19 Şubat 2021 - 23:43 borsagundem.com

Yeni Adana Stadı'nın açılış maçında Altay'a mağlup olan Adana Demirspor'da Teknik Direktör Cüneyt Dumlupınar ile yolların ayrıldığı açıklandı.

Adana Demirspor, Altay mağlubiyeti sonrası istifa eden Teknik Direktör Cüneyt Dumlupınar'ın istifasının kabul edildiğini açıkladı.

Kulüpten yapılan açıklama şöyle:

"Altay maçının ardından teknik sorumlumuz Cüneyt Dumlupınar istifa ettiğini yönetim kurulumuza bildirmiştir. Adana Demirspor Yönetim Kurulu olarak Cüneyt Dumlupınar’ın istifasını kabul ediyor, verdiği hizmetlerden dolayı kendisine teşekkür ediyoruz."

BASIN TOPLANTISINDA İSTİFA SİNYALİ VERMİŞTİ

Cüneyt Dumlupınar, "Geçen hafta Adanaspor beraberliği ve bu hafta Altay mağlubiyetinin tek sorumlusu benim. Başkanımızla görüşüp bu camianın önünü açmak adına ne gerekiyorsa yapacağım." dedi.

Camianın önünün açılması için üstüne düşeni yapacağını belirten Dumlupınar, "Tabi bütün oyunculara saygı duyuyorum. Paixao'dan bize yakışmayan iki gol yedik. Maça 2-0 mağlup durumda başladık. Oyunu 2-1 kaybettik. Ne olursa olsun bu camianın beklentisi büyük, sorumluluklarımız çok fazla. Geçen hafta Adanaspor beraberliğini, bu hafta Altay mağlubiyetini camiamız kaldıramaz. Hedef şampiyonluk, büyük yara aldık. Geçen hafta Adanaspor beraberliği ve bu hafta Altay mağlubiyetinin tek sorumlusu benim. Başkanımızla görüşüp bu camianın önünü açmak adına ne gerekiyorsa yapacağım. Bu oyuncu gurubuna inancım tam, potansiyeli olan bir takım. Ben başkanımızın bir sözüyle buraya geldim. Ondan ve camiamızdan özür diliyorum. İnşallah bundan sonraki süreçte Adana Demirspor tekrar bir galibiyet serisi yakalayıp, direk Süper Lig'e çıkacaktır. Gönül isterdi ki ilk röportaj son röportajım olmasın. Herkese desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. İnşallah Adana Demirspor sezon bittiğinde Süper Lig özlemini bitirecektir. Benim inancım tam." diye konuştu.

Bursaspor karanlıkta kalmaktan son anda kurtuldu

Trabzonspor, Başakşehir'i 1-0 mağlup etti

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)