E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporAdana Demirspor: 0 – Galatasaray: 0---

Adana Demirspor: 0 – Galatasaray: 0

Adana Demirspor: 0 – Galatasaray: 0
01 Ekim 2022 - 20:01 borsagundem.com

Süper Lig'in 8. haftasında nefes kesen maç... Galatasaray, Adana Demirspor ile deplasmanda 0-0 berabere kaldı.

Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında Adana Demirspor ile Galatasaray karşı karşıya geldi. Yeni Adana Stadı'nda oynanan mücadele 0-0'lık eşitlikle sona erdi.

Adana Demirspor, 64. dakikada Stambouli'nin gördüğü kırmızı kartla sahada 10 kişi kaldı.

Gol sesi çıkmayan karşılaşmada, Süper Lig'deki 3 maçlık galibiyet serisi sona eren Galatasaray'ın ve hafta lider başlayan Adana Demirspor'un puanları 17 oldu. 

Temposu yüksek müsabakayı hakem Halil Umut Meler yönetti.

MAÇTAN ÖNEMLİ DAKİKALAR

1.dakika Halil Umut Meler'in düdüğüyle mücadele konuk Galatasaray'ın vuruşu ile başlıyor.

5. dakika Sol kanattan kazanılan korneri kullanan Younes Belhanda'nın ceza alanına gönderdiği ortasında Sacha Boey'i müdahalesi ile top diğer kanattan kornere çıkıyor.

9. Galatasaray Dries Mertens ile gole yaklaşıyor. Sağ kanatta Kerem Aktürkoğlu Jonas Svensson'dan kaptığı top sonrası pasını Dries Mertens'e aktarıyor. Cea sahası içinde topla buluşan Mertens Samet Akaydin'dan sıyrılıp altıpaın sol çaprazında dar açıdan yaptığı plase vuruşunda top yan ağlarda kalıyor.

12. dakika Yunus Akgün'ün ceza sahası dışından kaleye gönderdiği şutunda top kalenin üstünden auta çıkıyor.

15. dakika Tehlikeli yerden kullanıla serbest vuruşta topun başına geçen Kerem Aktürkoğlu'nun şutunda top barajdan dönüyor.

19. dakika Orta sahada taç atışı kullanılırken kapılan topta Yusuf Sarı topla bir anda hızlanıp Abdülkerim Bardakcı'dan sıyrılıp sağ kanattan ceza sahasına gönderdiği yerden ortasında son anda Victor Nelsson müdahalesi ile topu uzaklaştırıyor.

24. dakika Yapılan baskı sonrası kazanılan topta Dries Mertens sol çaprazda ceza sahasına girip rakibinden sıyrılıyor ve sağ ayağı ile yaptığı plase vuruşta son anda kaleci Ertaç Özbir topu kornere çelmeyi başarıyor.

29. dakika Adana Demirspor Henry Onyekuru ile gole çok yaklaşıyor. Kevin Rodrigues sol kanattan ceza sahasına gönderdiği ortasında Younes Belhanda'nın kafa ile indirdiği topta Henry Onyekuru ceza sahası sol çaprazdan yerden sektirerek gelişine yaptığı vole vuruşunda kaleci Fernando Muslera topu so anda kornere çeliyor.

33. dakika Adana Demirspor Henry Onyekuru ve Badou Ndiaye ile ardarda gole yaklaşıyor. Yusuf Sarı'nın ortasında uzaklaştırılan topu önünde bulan Henry Onyekuru ceza sahası dışından yaptığı yerden sert vuruşu Fernando Muslera köşeden çeliyor.

39. dakika Emre Akbaba'nın defansın arkasına gönderdiği pasa hareketlenen Henry Onyekuru için yan hakem ofsayt bayrağını kaldırıyor.

40. dakika Ceza sahası sağ çaprazda topla buluşan Kerem Aktürkoğlu'nun şutunda Semih Güler'in müdahalesi sonrasında dönen topta Yunus Akgün'ün ceza sahası dışı sağ çaprazdan çektiği şut kalenin üstünden auta gidiyor.

45. dakika Galatasaray Dries Mertens, Victor Nelsson ve Yunus Akgün ile ardaarda gole yaklaşıyor. Tehlikeli yerden kazanılan serbest vuruşta Dries Mertens'in plase vuruşunda Ertaç Özbir'in çeldiği topta altıpasta Victor Nelsson dar çıdan yaptığı yerden vuruşu tekrar Ertaç Özbir çelmeyi başarıyor.

45+4. dakika Hakem Halil Umut Meler ilk yarının son düdüğünü çalıyor ve mücadelenin ilk yarısı golsüz eşitlik ile tamamlanıyor.

46. dakika Hakem Halil Umut Meler ikinci yarıyı başlatan düdüğünü çalıyor ve ikinci yarıya ev sahibi Adana Demirspor başlıyor.

49. dakika Sacha Boey!in ceza sahası dışı sağ çaprazdan çektiği şutunda Semih Güler'e çarpan top taca çıkıyor.

55. dakika Bafetimbi Gomis'in ceza sahası sağ çaprazdan arka direğe doğru gönderdiği ortasında Jonas Svensson kafa vuruşu ile topu uzaklaştırıyor.

60. dakika Galatasaray Juan Mata ile gole yaklaşıyor. Dries Mertens'in ceza sahası içi sağ çizgiden gönderdiği ortasında arka direkte Juan Mata'nın yerden sektirerek yaptığı gelişine vole vuruşunda son anda Jonas Svensson altıpasta kafa vuruşu ile topu kornere çelmeyi başarıyor.

64. dakika Adana Demirspor Benjamin Stambouli'nin gördüğü kırmızı kart ile maçta 10 kişi kalıyor.

69. dakika Sağ kanattan kazanılan korneri kullanan Kerem Aktürkoğlu'nun ceza alanına gönderdiği ortasında Britt Assombalonga ön direkte topu kafa vuruşu ile uzaklaştırmayı başarıyor.

75. dakika Sol kanattan kazanılan korneri kullanan Juan Mata'nın ceza alanına gönderdiği ortasında arka direkte Abdülkerim Bardakcı'nın kafa vuruşu kaleci Ertaç Özbir'de kalıyor.

78 dakika Sağ kanattan kullanılan seebest vuruşta Younes Belhanda'nın rtasında Babajide Akintola'nın çevirdiği topta Britt Assombalonga arka direkte topu ağlara gönderiyor fakat Britt Assombalonga'nın ofsaytta olması nedeni ile gol geçerlilik kazanmıyor.

83. dakika Orta sahada yaşanan ikili mücadele sırasında Lucas Torreira, Babajide Akintola'ya kontrolsüz bir müdahalede bulununca hakem Halil Umut Meler tarafından sarı kartla cezalandırılıyor.

88. dakika Sol kanattan kazanılan korneri kullanan Kevin Rodrigues'in ceza alanına gönderdiği ortasında Fernando Muslera tek yumruk ile topu uzaklaştırıyor.

90. dakika Müsabakanın sonuna oynanmamış süre olarak en az 9 dakika ilave ediliyor.

90+2. dakika Kerem Aktürkoğlu'nun ceza sahası yayından kaleye gönderdiği şutunda top kalenin üstünden auta çıkıyor.

90+6. dakika Sol kanattan kazanılan korneri kullanan Sergio Oliveira'in ceza alanına gönderdiği ortasında ön direkte Babajide Akintola topu kafa vuruşu ile topu uzaklaştırıyor.

90+9. dakika Hakem Halil Umut Meler'ın düdüğüyle karşılaşma sona eriyor. Adana Demirspor evinde Galatasaray ile 0-0 golsüz eşitlik ile berabere kalıyor. Bu sonuçla iki takım da puanını 17'ye yükseltiyor.

İŞTE İLK 11’LER

Adana Demirspor: Ertaç, Svensson, Semih, Samet, Rodrigues, Ndiaye, Stambouli, Yusuf, Onyekuru, Belhanda, Emre

Galatasaray: Muslera, Boey, Nelsson, Abdülkerim, Dubois, Midtsjö, Torreira, Yunus, Mertens, Kerem, Gomis

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 10,13
En Yüksek: 10,38
En Düşük: 9,77
Değişim 7,31 %
FK: 30,29
PD / DD: -5,79
İşlem Hacmi 1.100.951.019
Toplam Adet: 108.463.093
Ağırlıklı Ort.: 10,15
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ŞEMİREN ANKARALI02 Ekim 2022 14:48

    KEREM VE YUNUS BU TAKIM DA NE YAPIMAD BİLENİNİZ VAR MI.

  • MUHALET KUŞUÖTMEZ02 Ekim 2022 14:05

    bu takımdan kerem ve yunus u göndermez iseniz bu takım kesin şampiyon olamaz ikiside bu takımda oynayabilcek kalitede değiller takım mahvediyorlar biz bunu kaç maç önceden görüyoruz okan hoca nasıl göremiyor.ikiside oynuyor gözüküyür fakat takıma ayak bağı olmaktadır.eğer okan hoca bunları göremiyor ise bu takımı çalıştırmasın.

  • Eksi02 Ekim 2022 10:01

    Yarın gs patates haşlama olur