E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAdalet Bakanlığı'ndan ABD ve Almanya'ya 'Gezi Parkı' tepkisi---

Adalet Bakanlığı'ndan ABD ve Almanya'ya 'Gezi Parkı' tepkisi

Adalet Bakanlığı'ndan ABD ve Almanya'ya 'Gezi Parkı' tepkisi
26 Nisan 2022 - 19:22 borsagundem.com

Adalet Bakanlığı, Gezi Parkı davası ile ilgili Türk mahkemelerinin verdiği karara müdahil oldukları gerekçesiyle ABD ve Almanya için kınama mesajı yayımladı

Adalet Bakanlığı, Gezi Parkı davasıyla ilgili, "Bağımsız ve tarafsız Türk yargı makamlarının verdiği kararlara ilişkin olarak yapılan ve yargımıza müdahale anlamı taşıyan bu açıklamaları şiddetle kınıyoruz" açıklamasını yaptı.

HABERİN TAMAMI İÇİN TIKLAYINIZ

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mucise Reis ;)27 Nisan 2022 08:51

    Hepimiz hukuk okuduk, gördük. Delil olmadan ceza olmaz bunu biliyoruz. Orada  o kadar açık ve net sonuç var iken, verilen kararın mantıksızlığını görmek çok kolay. Delil olmayan ortamda suç çıkması, işlerin keyfileştiği anlamına geliyor. Bu keyfiyetçilik malesef toplumda huzuru ve adalete inancı sorgulamaya neden oluyor. Olaylara tarafsız bakan global hukuk öğrencisi bile konuyu işlediğinde vereceği karar çok net belli. Heleki bu olayları birde örnek , devlete dezenfaktan satıp hakkında 1 işlem olmaması :D devlete bazı ihaleler alıp bir işlem yapılmayan eski başkanlar vb birleştiğinde tablo büyüyor. Büyüdükçe bazı kişilerin özel zırh giydiği de netleşiyor.Neden ? sadece x partili olduğu için haklı, y partili olduğu için suçlu. Benim hayalim devlet bu değil.

  • E.g.26 Nisan 2022 19:55

    ŞU MUBAREK GÜNLERDE DİNİMIZ/KURAN KENDİ ALEYHİNİZE DE OLSA EN YAKINLARININ ALEYHİNE DE OLSA GÜÇLÜDEN YANA DEĞİL HAKLIDAN YANA OLUN HAKTAN ADALETTEN AYRILMAYIN DİYOR %100 SUÇLU OLDUĞU TESPİT EDİLEMEYEN KİŞİLERE AĞIRLAŞTIRILMIŞ MÜEBBET HAPİS CEZASI VERİLMEMELİ GEZİ OLAYLARINDA MİLYONLARCA KİŞİ LAMBALARINI YAKIP SÖNDÜREREK GEZİ PARKININ YIKILIP YERİNE OTEL/ALISVERİŞ MERKEZİ YAPILMASINI PROTESTO EDEREK KARŞI CIKTI MI? ÇIKMADI MI?

  • Sai27 Nisan 2022 06:35

    Hain olduğu tespit edilen, mesleğine ülkesine ihanet eden FETÖ cü hakimler 6 yıl ceza alıyor askerlik gibi yatıp çıkıyor. Bunların dini bu kadar.