E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAdalet Bakanı Gül'den Kabaş açıklaması: Hak ettiği karşılığı bulacak---

Adalet Bakanı Gül'den Kabaş açıklaması: Hak ettiği karşılığı bulacak

Adalet Bakanı Gül'den Kabaş açıklaması: Hak ettiği karşılığı bulacak
22 Ocak 2022 - 12:17 borsagundem.com

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, 'Cumhurbaşkanına hakaret' iddiasıyla hakkında soruşturma başlatılmasının ardından gözaltına alınan gazeteci Sedef Kabaş'a ilişkin açıklama yaptı.

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Milletimizin oylarıyla seçilmiş Cumhurbaşkanımızı hedef alan, edepten nasipsiz, çirkin sözleri lanetliyorum. Haset ve nefretten doğan bu hadsiz ve hukuksuz ifadeler, milletin vicdanında ve adalet önünde hak ettiği karşılığı bulacaktır" ifadelerini kullandı.

Sedef Kabaş gözaltına alındı

 

Gazeteci Sedef Kabaş'ın açıklamasına tepkiler

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Adalet22 Ocak 2022 16:48

    Sn. Bakan, doktor hakaret küfür ve darp ediliyor, adam adli kontrolle serbest kalıyor, kaldırımda yayayı eziyor, adli kontrol , kadına şiddet darp, tehdit adli kontrol bu adli kontrol ne menem şeymiş? Adeta suç makinaları için bir ödül niteliğinde, bununla ilgili bir diyeceğiniz var mı? Adalet kim için var? Suçluları görmeden gelmek mi masumları korumak için mi? kurallara ve yasalara uyulmadığı o kuralları ve yasaları hiçe sayanların cezalandırılmadığı bir ülkede adaletten söz edilebilir mi? Avrupa da yasak yasaktır bizde ise yasak çiğnenmesi gereken bir kural haline gelmiş, hiç kimse hakarete uğramayı hak etmez bunun cumhurbaşkanı veya sıradan vatandaş olmasının önemi yoktur olmamalıdır, Şöyle sabahtan evden çıkıp akşam eve dönene kadar onlarca kural tanımaz yasa tanımaz uygulama ve olayla karşılaşıyoruz, kaldırıma park eden mi dersin, ters yönden giren araç mı dersin, çevreyi kirleten mi dersin, yere tüküren öi dersin, trafik magandası mı dersin neden böyleyiz?

  • bu dünyadan biri22 Ocak 2022 12:53

    Kılıçdaroğluna saldıranlar kahraman ilan edildi, hangi adalet? Ortada adalet mi var?