E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAdalet Bakanı'ndan 'Brunson savcısı' açıklaması!---

Adalet Bakanı'ndan 'Brunson savcısı' açıklaması!

Adalet Bakanı'ndan 'Brunson savcısı' açıklaması!
06 Eylül 2018 - 11:17 borsagundem.com

Adalet Bakanı Gül, Rahip Brunson davasının savcının değişmesiyle ilgili olarak açıklamada bulundu.

Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, Hakimevi'nde yargı muhabirleriyle bir araya gelerek, soruları yanıtladı.

Bir gazetecinin Amerikalı rahip Andrew Brunson'a ilişkin davanın savcısının görev yerinin değiştirildiği yönündeki haberleri hatırlatması üzerine Gül, "Bunlar ihtiyaç halinde yapılan şeylerdir. Ama dosyaya bakan savcı değil, bildiğim kadarıyla. İzmir'de Başsavcının yapmış olduğu tasarruflardır. Yargı kişilerle değil, sistem üzerinden yürür." değerlendirmesinde bulundu.

AF TEKLİFİ VE FETÖ DAVALARI

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, MHP’nin af talebine ilişkin, “Bu konuyla ilgili Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önceki gün açıklama yaptı. Dolayısıyla o konuda tutum belli. Cezaevleriyle ilgili olarak doluluk oranı, yeni yapılacak cezaevleri hususunda çalışmalarımız devam ediyor. Cumhurbaşkanımızın söyledikleri belli, onun üzerine söyleyecek bir şeyimiz yok” dedi.

Gül, FETÖ'nün darbe girişimine ilişkin açılan davalara yönelik, "15 Temmuz darbe girişimiyle ilgili açılan 289 dava var, 203'ü sonuçlandı. 86 dosya devam ediyor. Belki Akıncı Üssü davası ve bazı sanık sayısı fazla olan davalar sarkabilir. Onun haricinde tüm darbe yargılamalarının bu yıl sonuna kadar biteceğini ümit ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Anladık 06 Eylül 2018 16:16

    Ben bilmem CB bilir diyor

  • PAPAZ ASAGI PAPAZ YUKARI06 Eylül 2018 16:14

    BRONSON HIKAYE BENCE TRUMP BRONSONU ISTEDI TAYYIPTE HALKBANK ATILLAYI ISTEDI VE CEZA YAZILMAMSINI ISTEDI O YUZDEN SURTUSMELER OLDU

  • gobel6606 Eylül 2018 14:25

    Sizin demenizle bu işler olmaz, Bırakmalıymışız, ABD peşimizi bırakmazmış, zavallılar Türkiye sizin bildiğiniz Türkiye değil, Bırakıldığındada ilk önce sizin yargıya ve Türkiye'ye b.k atacağınızı da bilmiyor değiliz.

  • Nasil yani06 Eylül 2018 16:18

    Gobelek o zaman bırakmasınlar .

  • Bika06 Eylül 2018 13:55

    "Yargı kişilerle değil, sistem üzerinden yürür" değerlendirmesi yaptığına göre, Ergenekon ve Balyoz davaları da bugünkü sistem üzerinden gerçekleşmiş.

  • Sdk06 Eylül 2018 12:28

    Bence bu adamı salmalılar ekonomiye bu kadar hasar vermeye değmedi değmez de...

  • VaTANDAŞ06 Eylül 2018 12:01

    Rahip 12 Ekim'de yapılacak davada tahliye olacak. Abd'ye karşı durulmaz. Naparsanız yapın eliniz mecbur. Ekonomik kriz daha da derinleşir.