E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAdalet Bakanı Gül: Yeni bir İnsan Hakları Eylem Planı'nı hazırlıyoruz---

Adalet Bakanı Gül: Yeni bir İnsan Hakları Eylem Planı'nı hazırlıyoruz

Adalet Bakanı Gül: Yeni bir İnsan Hakları Eylem Planı'nı hazırlıyoruz
09 Aralık 2019 - 11:45 borsagundem.com

Adalet Bakan Abdulhamit Gül, "Hak ve özgürlüklerin daha da geliştirilmesi için yeni bir İnsan Hakları Eylem Planı'nı hazırlıyoruz." dedi.

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, İstanbul’da İnsan Hakları Eylem Planı'nın Uygulanmasını ve Raporlanmasını Destekleme Projesi'nin açılış toplantısına katıldı.

Gül, yaptığı konuşmada, Yargı Reformu Strateji Belgesi'ne ilişkin, "Herkesin görüşünü alarak bir Türkiye belgesi haline gelmesini sağladık" değerlendirmesinde bulundu.

‘İnsan hakları alanındaki yeni gelişmeleri dikkate alıyoruz’

Hak ve özgürlüklerin daha da geliştirilmesi için yeni bir İnsan Hakları Eylem Planı'nı hazırladıklarına işaret eden Gül, "Yeni eylem planında, AİHM kararlarının yanı sıra diğer uluslararası belgeleri de titizlikle inceleyerek insan hakları alanındaki yeni gelişmeleri de dikkate almaktayız."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • erol g.09 Aralık 2019 23:56

    BARINMA İNSAN HAKKIDIR DÜŞÜK GELİRLİLERİN SAYISIYLA ORANTILI KİRALAYABİLECEKLERİ/SATIN ALABİLECEKLERİ FİYATLARDA KONUTLAR BELEDİYELERCE ÜRETİLMELİDİR ÖRNEK: KİRALAMADA 100-500 TL ARASI ALIM SATIMDA 30 BİN TL YE KADAR

  • mert09 Aralık 2019 14:46

    Çok güldüm

  • Tam komedi 09 Aralık 2019 12:53

    Eski iktidar dan yeni söylemler duymak ! Ülke 17 yıl öncesine göre daha kötü durumda , itiraz etmek bile yasak ! Ne söylemi bakancık bu ülkede konuşan siz dinleyen biz yani demokrasi tersine işliyor.