E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAdalet Bakanı Gül: Bugün darbecileri yargılayan bir yargı var---

Adalet Bakanı Gül: Bugün darbecileri yargılayan bir yargı var

Adalet Bakanı Gül: Bugün darbecileri yargılayan bir yargı var
11 Mart 2021 - 20:13 borsagundem.com

Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, Yargıda Birlik Derneği'ni ziyaret etti. Ziyarette, 'İnsan Hakları Eylem Planı' ve reform paketini ele alındı.

Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, "Bugün, 15 Temmuz darbe girişimi, 28 Şubat darbecilerini yargılayan bir yargı var. Yargı daha önce darbecilere selam dururken, bugün darbecileri yargılayan bir yargı var" dedi.

YARGIDA BİRLİK DERNEĞİ'Nİ ZİYARET ETTİ

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Yargıda Birlik Derneği'ni ziyaret ederek, dernek yönetimi ve üyeleriyle bir araya geldi. İnsan Hakları Eylem Planı ve reform paketinin ele alındığı ziyarette Adalet Bakanı Gül, reform çalışmalarına katkılarından dolayı Dernek Başkanı Ömer Faruk Aydıner'e teşekkür etti.

"YARGI, GEÇMİŞTE DARBECİLERİ MEŞRULAŞTIRDI"

Türkiye'de geçmişte darbe hukukunu meşrulaştıran, darbecilerin yanında duran yargının, bugün darbecileri yargılayan bir yapıya kavuştuğunu hatırlatan Bakan Gül, "Bugün 15 Temmuz darbe girişimi, 28 Şubat darbecilerini yargılayan bir yargı var. Yargı daha önce darbecilere selam dururken, bugün darbecileri yargılayan bir yargı var" ifadelerini kullandı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Boş Bakan12 Mart 2021 09:37

    Bu ülke en çok adaletsiz konu yargı ve başındaki bu zat ise etkisiz eleman. Kimse ne dedğine aldırmıyor. Çünki yaptırım gücü yok