E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAdalet Bakanı Bozdağ: O cezalar için çalışmalar başladı---

Adalet Bakanı Bozdağ: O cezalar için çalışmalar başladı

Adalet Bakanı Bozdağ: O cezalar için çalışmalar başladı
25 Haziran 2022 - 14:42 borsagundem.com

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Marmaris'teki yangın sonrası orman yakanlara idam cezası tartışması hakkında, "Çalışmalara başladık, tamamlandığında açıklayacağız" dedi.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, orman yakmanın cezası için idam tartışması hakkında, "Biz de bu cezaların tekrar ele alınması gerektiğini düşünüyoruz. Çalışmalara başladık, tamamlandığında açıklayacağız" dedi.

Adalet Bakanı Bozdağ gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Marmaris'te 3 gün süren orman yangınlarına değinen Bozdağ, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve İçişleri Bakanı Soylu'nun idam mesajlarına dikkat çekti.

Bozdağ, "Orman yangınları her bir vatandaşımızı derinden üzmektedir. Şu anda Sayın Cumhurbaşkanımız dün yaptığı açıklamayla mevcut cezaların yeterli olmaması konusunda kanaatini ortaya koydu. İdam dahil her değerlendirmenin ortaya konmasını istedi. Orman yakanların alt ceza sınırı 10 yıldan başlıyor üst sınıyor. Terör örgütleri için 20 yıldan başlıyor. Biz de bu cezaların tekrar ele alınması gerektiğini düşünüyoruz. Çalışmalara başladık, tamamlandığında açıklayacağız" dedi.

Marmaris'teki orman yangınının şüphelisi tutuklandı

 

Marmaris'i yakan zanlının babası konuştu

 

Kirişçi: Marmaris'teki yangın kontrol altında

 

Marmaris'teki orman yangınının görüntüleri paylaşıldı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)