E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinAcun'a şok suç duyurusu---

Acun'a şok suç duyurusu

Acun'a şok suç duyurusu
22 Temmuz 2013 - 19:52 borsagundem.com

Para cezası kesildi ve suç duyurusunda bulunuldu...

Televizyon dünyasının ünlü ismi, yapımcı Acun Ilıcalı’nın ’Survivor’ adlı motoryatına, Muğla’nın Bodrum İlçesi’nde denizi kirlettiği gerekçesiyle 4 bin 300 lira para ceza kesilip, savcılığa suç duyurusunda bulunuldu.
Dün saat 21.00 sıralarında, Yalıkavak Limanı’nda sabunlu suyla temizlik yapılan, Acun Ilıcalı’nun bu yıl 7 milyon dolara aldığı 31 metrelik süper lüks motoryatı, 302 Nolu Sahil Güvenlik Botu tarafından fark edildi.
Atık sularını denize bıraktığı da tespit edilen ’Survivor’ adı yata, 2872 Sayılı Çevre Kanunu gereğince 4 bin 300 lira para cezası kesilip, savcılığa suç duyurusunda bulunuldu. Ceza kesildiği sırada Ilıcalı’nın yatta olup olmadığı açıklanmadı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • hamdi22 Temmuz 2013 20:31

    Etliye sütlüye karışmaz.Dokunmayın keyfine. Yesin içsin kirletsin. Siz,biz temizleriz.

  • whiteangel22 Temmuz 2013 20:18

    greenpeace nerdesiniz...!!! sadece çevre, agaç, sit alan olmamalı çevrecilğiniz ege ve akdeniz sahilleri yatlar yüzünden sahiller igrenç denize karşı eylemlerinizi neredeee acun bey sizde hiç yakışmadı bu davranış, sizi kınıyorum bu haber dogruysaa:((((

  • BİR BABA HİNDİ.22 Temmuz 2013 20:10

    Neolurki katrilyon hesabı varken 5000tl paracezası onuniçin ödül sayılır.ona o parayı kesen salağa sesleniyorum .adam gibi cezalar kesin.

  • mehmet22 Temmuz 2013 20:07

    zenginden al fakire ver yani halka yol su elektik olarak geri dönmesidir sonuç olarak acunun devlet istegiyle yardımda bulunması bunlar güzel şeyler fakat çevreyi kirletmesi bizim çakma yerli malı çevreci örgütümüzü y gençligi harekete geçirebilir acunun çevreçileri karşına almamalı başı agrır sonra