E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSpor"Acun sırtımızdan para kazanıyor"---

"Acun sırtımızdan para kazanıyor"

Acun sırtımızdan para kazanıyor
13 Ocak 2016 - 19:58 borsagundem.com

4 Büyükler Salon Turnuvası, sarı kırmızılı kulübün bugün yapılan Divan Kurulu toplantısında da gündem oldu.

Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor'un eski futbolcularının katılımıyla düzenlenen 4 Büyükler Salon Turnuvası, sarı kırmızılı kulübün bugün yapılan Divan Kurulu toplantısında da gündem oldu.

Galatasaray Lisesi'ndeki toplantıda söz alan Galatasaray Divan Kurulu Üyesi Sami Çölgeçen (altta), Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu TV8'de düzenlenen 4 Büyükler Turnuvası'ndaki kulüp logolarının Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın müdahalesi sonrasında kaldırıldığını ifade ederek şunları söyledi: "Dost kulübün başkanı Sayın Aziz Yıldırım'ı takdir ediyorum. Acun Ilıcalı, bir futbol turnuvası yaptı. 'Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor oynuyor' diye reklam yapıyor. Dünyanın reytingini benim üzerimden alıyor. Aziz Yıldırım buna itiraz etti, formalardan amblemleri çıkarttı. 'Takımın adı Fenerbahçe olamaz' dedi. Bizim de buna bir reaksiyon göstermemiz gerek. Bu kadar maddi sıkıntı çekerken, Acun efendi Galatasaray ismiyle para kazanamaz."

Sami Çölgeçen'in sözleri üyelerden alkış aldı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ada13 Ocak 2016 20:44

    kıskançlık kötü bir şey.yönettikleri takımların borç batağında olduklarını unuttular herhalde.beçeriksizliklerini acundan çıkarmaya çalışıyorlar.takımların tanıtımı için akla hayale sığmayan reklam parasını ödeyen bu zevat bedava reklama gelince işlerine gelmiyor.çünkü nemalanamıyorlar.

  • Nuri13 Ocak 2016 20:11

    Futboldan acunun anladığının onda birini anlasanız kulüp bu hale düşmezdi.

  • SALİM13 Ocak 2016 20:10

    ACUN MAHKEMEYE VERİLSE TAKIR TAKIR TAZMİNAT ÖDER,,İSİM HAKKINI KİMDEN ALMIŞ.

  • KARTALAĞABEYLİ13 Ocak 2016 20:09

    ACUN AKILLI ADAMDIR