E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAcun Ilıcalı'nın arkasında Erdoğan mı var?---

Acun Ilıcalı'nın arkasında Erdoğan mı var?

Acun Ilıcalı'nın arkasında Erdoğan mı var?
21 Aralık 2015 - 12:09 borsagundem.com

Star yazarı Cem Küçük, Acun Ilıcalı ile ilgili çarpıcı iddialarda bulundu

Ali Taran'ın TV8'de Yetenek Sizsiniz yarışmasında jüri olmasını eleştiren Cem Küçük, Acun'un Cumhurbaşkanı Erdoğan ve ailesine karşı büyük terbiyesizlik yaptığını söyledi.

Konuyu köşesine taşıyan Cem Küçük 24 Tv ekranlarından da Acun'u topa tutarken "Acun'un bu noktaya gelmesi Cumhurbaşkanı Erdoğan sayesindedir. Erdoğan'ın desteği olmasa Acun TV8'i alabilir miydi?" dedi.

Star yazarı Cem Küçük,  "Acun'u severdim ve Cumhurbaşkanımıza desteğini de samimi bulurdum. Acun'un bu noktalara gelmesinde de Cumhurbaşkanımız ve ailesinin büyük destekleri oldu ama Cumhurbaşkanımızın hapse atılması ve Lahey'de yargılanması için yapılan sosyal kampanyanın mucidi Ali Taran denen tefessüh etmiş adamı Acun'un yeniden piyasaya sürmesini büyük bir terbiyesizlik olarak görüyorum.Cumhurbaşkanımız ve ailesine büyük ayıp etmiştir Acun" ifadesini kullandı.

RTÜK'Ü BAĞLAMAYI İYİ BECERMİŞ

Küçük ayrıca Acun'un RTÜK'ü bağladığını iddia etti:

Tüm Türkiye’yi kucaklayan ATV kanalında mini etekli bir hanım çıktığı zaman bile bazı üyeler bunu bile ceza konusu yapmaya kalkarken, Aydın Doğan’ın kanallarında çırılçıplağa yakın kadınlar bile çıksa bu durum muhafazarlıklarına dokunmuyor bazı üyelerin. Fox, Ciner ve Şahenk’in kanallarının da RTÜK ile arası çok iyi ve onlara her şey serbest. Bu arada Acun da RTÜK’ü bağlamayı iyi becermiş ama bizim medya grupları hatta TRT bile olsa basıyorlar ağır cezayı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (11)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • KAİNATIN SAHİBİ TANRIM.21 Aralık 2015 22:53

    Bunların hepside yüce ALLAH,In huzurunda nasıl hesap vereceklerdir kıyamet günü göreceğiz bizler rahatız onlar düşünsün aç gözlü insanlar.

  • Düzenci21 Aralık 2015 21:01

    Milleti uyutan her kes bunların adamıdır.İnsanlar düşünmesin,gülsün eğlensin ne olduğunu sorgulamasın.Sorgularsalar ve okursalar bu damlar koltuklarında rahat oturamazlar...Acun da bu işi iyi yapıyor.

  • acun21 Aralık 2015 20:19

    Acun herkesi kullanir...bugun recebi yarin baskasini...yukselmek icin her numarayi yapar...uyaniktir...yarin ak parti gider kara parti gelir;yine yolunu bulur...etinden yumartasindan yararlanir hayvanin...boyle biridir..

  • erdi21 Aralık 2015 14:01

    Cem Küçük Ak Partiye zarar veriyor,Sn Cumhurbaşkanı nasıl Osmanlı ocaklarını uyardı ise,bu şahsı da uyarmalıdır.

  • maraz21 Aralık 2015 13:54

    sıradan bir insan olarak biz onlara biliyoruz,sen başka hünerlerine anlat acunun olsun bitsin.ben deliyimdir lakin çıkarcı ve aptal hiç olmadım olmayacağım.

  • vatandaş21 Aralık 2015 13:27

    akp yalakaları harekete geçip illada acunu da teba yapmak istiyorlar. umarım acun bu çirkin oyunlara gelmez.

  • kerem21 Aralık 2015 13:25

    arkasında Erdoğan olmasa TRNSK denen batakla fingirdeşmesi 100 kere seans durdurma ve bilumum cezaları alırdı. Arkasında ne yazık ki bu site dahil medya da var.. TRNSK dümeninde gıkınız çıkmadı gıkınız!!!

  • ad21 Aralık 2015 13:25

    acun da sırtını siyasete vermeye başladı ise yazıklar olsun.

  • cemil21 Aralık 2015 12:41

    başka türlü nasıl bu kadar yükselebilirdi.

  • referans21 Aralık 2015 12:15

    Mutlaka .Çünkü milleti iyi uyuşturuyor ve soysuzlaştırıyor.

  • seco21 Aralık 2015 12:15

    yani cem küçük diyor ki..İlahımız tayyibi eleştiren birini sen ne cüretle piyasaya sürersin.O ki sana nimet verdi,o ki senin önünü açtı.. diyor cem küçük müşriği.Bizim inancımız olan islama göre İse Yanlız Allahtır rızık veren ve korkulması gereken