E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinAcun, Alex'le Yıldırım'ı barıştıracak---

Acun, Alex'le Yıldırım'ı barıştıracak

Acun, Alex'le Yıldırım'ı barıştıracak
14 Ağustos 2013 - 12:13 borsagundem.com

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, Aziz Yıldırım ile Alex de Souza arısındaki buzları eritmeye kararlı

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, CNN Türk'te Mesut Yar'ın sunduğu Burada Laf Çok programında Fenerbahçe'ye ilgili konuştu
Alex'in Fenerbahçe'den ayrılışına değinen Ilıcalı şunları söyledi: "Alex ile 2 gün beraberdik, çok konuştuk ve sohbet de ettik. Çok çok iyi bir insan zaten kendisi, inşallah Türkiye'ye de gelecek. Brezilya'da mutlu ama belki yeniden Türkiye'ye de gelebilir. Tabii benim içimde bir yaradır, Alex'e bizim toplu bir veda yapmamız gerekiyor. Bu konuda gerekirse başkan Aziz Yıldırım ile konuşacağım.
Ben, Fenerbahçelilerin içinde Alex'in apar topar gitmesinin hep bir yara olarak kaldığını düşünüyorum. Bizim ne yapıp edip, Alex'e burada o kadar geçen yılların karşılığı olarak bir şey yapmamız lazım, eksik kaldık orada, adam gitti bir anda. Böyle olmamalı."
 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • hüü cevap16 Ağustos 2013 16:00

    noldu çoğunluk oluşturamadınız diyemi siniriniz. hepimiz sizin tarafınızda olmak zorundamıyız faşist bey. SANANE. SANAMI SORACAĞIZ KİMİN YANDAŞI OLACAĞIMIZI.

  • ömer16 Ağustos 2013 15:58

    yıldırım kıskançlığından alexi gönderdi ve ondan nefret etmemizi sağladı. özür dileyip büyüklük yaparsa alex kabul eder.

  • Hüü14 Ağustos 2013 18:05

    Halk geçim derdinde, bunlar ta... muhabbetinde. Sizler ne biçim insansınız ya? Halk nefret etti senden Gezi direnişinde.Yandaşlığını iyi gösterdin o süreçte.

  • HH14 Ağustos 2013 12:44

    Aziz atlarda kamuoyu yapıcam die Alex gibi bi adamı nasıl ikna edersin bilmem Acun Efendi ? Senin paran da sökmez ona ?