E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAcil tıp teknisyeninin dizine bıçak sapladı!---

Acil tıp teknisyeninin dizine bıçak sapladı!

Acil tıp teknisyeninin dizine bıçak sapladı!
07 Ağustos 2022 - 22:54 borsagundem.com

İzmir'in Foça ilçesinde denize atladıktan sonra hastaneye kaldırılan bir yaralı, acil tıp teknisyeni Kaan Kanat'ın dizine makas sapladı. Gözaltına alınan saldırgan, ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

Foça'da B.K. isimli bir kişi saat 06.00 sıralarında denize atladı. Olayı görenler durumu polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri geldi. Alkollü olduğu öğrenilen B.K., polis ekiplerince denizden çıkarılıp, ambulansla  Foça Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Acil serviste tedaviye alınan B.K., eline geçirdiği makasla etrafındaki sağlık çalışanlarına saldırdı. B.K. polis ekipleri tarafından acil servisten çıkarıldı. Bu sırada elindeki makası almaya çalışan acil tıp teknisyeni Kaan Kanat'ı dizinden yaraladı.

İFADESİ ALINDI, SERBEST BIRAKILDI

Tedaviye alınan Kanat'ın dizine 10 dikiş atılırken, sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Gözaltına alınan B.K., Foça İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde ifadesinin alınması sonrası serbest bırakıldı.

'EN AĞIR CEZAYI ALMASI İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ'

Olayın duyulmasının ardından Türk Sağlık-Sen İzmir 1 No'lu Şube Başkanı Barış Koçak, saldırıyı kınadı.

Açıklamada, "Sağlıkta şiddet kanunu çıkmasına rağmen, sağlık personeli özveriyle çalışırken şiddete maruz kalıyor. Biz çıkan kanunların esnetilmeden uygulanması, sağlıkta şiddette sıfır toleranslı alan uygulamasının bir an önce hayata geçirilmesini istiyoruz. Hastane çalışanı arkadaşlarımız tarafından beyaz kod verilmiş olup, kişi gözaltına alındı. Sağlıkta şiddet olaylarında tutuklu yargılanmanın hayata geçirilmesini istiyoruz. Biz Türk Sağlık-Sen olarak yaralanan arkadaşımıza gerekli tüm hukuki desteği vererek, şahsın en ağır cezayı alması için elimizden geleni yapacağız. Sürecin takipçisi olacağız. Sağlıkta şiddet son bulana kadar mücadelemiz devam edecek" denildi.

Şanlıurfa'da 2 sağlık çalışanını darbeden kişi tutuklandı

Sağlık çalışanları öldürülen doktor için eylem yaptı

Sağlık çalışanlarına iyi haber: O teklif Meclis'te kabul edildi

Sağlık çalışanlarının özlük hakları TBMM'de

Cumhurbaşkanı Erdoğan sağlık çalışanlarına hitap etti

Kadına ve sağlık çalışanlarına şiddete karşı cezalar ağırlaştırılıyor

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • BİRİSİ08 Ağustos 2022 08:39

    Akp nin adalet sistemi budur, fazla lafa gerek yok.

  • baran08 Ağustos 2022 09:04

    Bunu serbest bırakan hakimi savcıyı bir tanımak  gerek!  Muğla cinayetinde de benzeri bir çok davada ısrarla kamu vicdanı ile alay etmenin ne demek olduğunu birini bunlara  usulünce anlatması lazım. Sansaryan da bu hakim ve savcılar la feto itlerini serbest bırakmayı düşünüyor heral!  Utanmasalar utanmasalar değil de korkup çekinmeseler suçluya şilt bile verir bunlar. 

  • Mucise Reis : )08 Ağustos 2022 08:23

    Ya bu ne saçma bir durum ? Sağlıkçılar polis, jandarma vb değil ki, silahla, joplai kalkanla,  karakolda nöbet tutsunlar ? ...Aynı durumda bir güvenlik gücü karşılaşınca hapse atılan suçlular, sağlıkçı parsonele aynını yapınca slaınıyor ? DEvlet otoritesini sağlamak ve devlet yetkisi alan bireylerin saldırıya uğraması ? milletin kamu haklarının engellenmesi, anayasal sağlık hizmetlerinin sekteye uğratılmasıi sırada bekleyen hasta ve haklarının var olan işlemlerinin durdurulması , engellenmesi, vb. vb. yanu ne diye saldınız ? neden ceza veril medi ? aferin aslanım öldürmedin, sadece bacağına sapladın, o bakımdan indirim yapıyoruz ödülü mi bu ? :D Sağlık bakanı nerede? 1 personeli için bu kadar duyarsız kalıp tweey ve face book konuşlan bakan mı olur ? gitsene yahu o şehre ? emniyet müdürleri, içişleri bakanlığı  konuşsana ne yapalım diye? :D komedi sistem

  • MARHALET KUŞUÖTMEZ07 Ağustos 2022 23:10

    BURADA KUSURLU HAKİM Mİ, YOKSA KANUNLAR MI.ÜLKE RESMEN TEKSAS DÖNDÜ.BİZİM MİLLETVEKİLLERİ KENDİ DERTLERİNE DÜŞTÜ .NASIL İKTİDARA GELEBİLİRİM NASIL DÜZENLERİMİZİ SÜRDÜREBİLİRİZ NASIL YAKINLARIMIZA DAHA RANT DÜZENİZİMİ DEVAM ETTİRİMİZİN KAFA YORMASINDAN ÜLKE YARARINA HALK YARARINA HİÇ BİR FAALİYETLERİ YOK.

  • fatih07 Ağustos 2022 23:01

    adaletinin içine sçayım ifadesinin ardından nasıl serbest kalır böyle bir suç işleyen pvnk ?