E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemMansur Yavaş'tan hakkındaki iddialara yanıt geldi!---

Mansur Yavaş'tan hakkındaki iddialara yanıt geldi!

Mansur Yavaş'tan hakkındaki iddialara yanıt geldi!
12 Mart 2019 - 11:58 borsagundem.com

Hakkındaki asılsız senet iddialarını basın toplantısıyla yalanlayan Mansur Yavaş "Bir suçun mağdurunun suçlu ilan etmek çirkef iddiadır. Rakibim bu şahsı bana karşı maşa yapmaktadır" dedi.

CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mansur Yavaş, asılsız senet iddiaları hakkında "Yargıtay'ın onayladığı herhangi bir ceza kararı bulunmamaktadır. Şahsın bana verdiği sahte senetle ilgili bir icra inkar kararı vardır. Asıl mağdur benim. Yargıtay'ın hakkımda onayladığı herhangi bir ceza davası, ceza kararı yoktur" dedi. 

Yavaş, hakkında çıkan iddialar üzerine basın açıklaması yaptı. Hakkındaki iddiaları reddeden Yavaş, mahkeme ve Yargıtay kararlarını okuyarak şunları söyledi:

"Alnımız ak yürüyoruz. Ankara halkının iradesi arkamızda oldukça hiçbir komplo bizi yolumuzdan alamayacaktır. Gerek haberi yapan gazete, haberlere dayanarak adil yargılamayı etkilemek isteyen Mehmet Özhaseki ve Ömer Çelik hakkında suç duyurusunda bulunacağız.

Anketlere yansıyan fark, rakibimiz tarafından olgunlukla karşılanmamıştır. Aday olmamla birlikte asılsız iddialarla seçmen karşısında itibarım zedelenmeye çalışılmıştır. Sanki suçmuş gibi Makedon olduğum söylenerek itibarım azaltılmaya çalışılmıştır. Ardından 'Taksicileri Kızılay'a sokmayacak' denildi. Demokratik ve hilesiz bir yarışta sandıktan çıkamayacağını anlayanlar, duvarlara 'Yavaş Yavaş devrim' sloganları yazdırdılar. Şikayetçi olduk. Bizim PKK ile ittifak yaptığımız yönünde iftira atmaya çalıştılar. Bunlar çare olmayınca, belediye çalışanlarının işten çıkarılacağı yerine 20 bin PKK'lının işe alınacağı duyuruldu.

Siyasi tarihimizin en ahlaksızca yürütülen kampanyanın özeti şudur: Bu şahıs resmi evrakta sahtecilik, şantajdan hapis cezası almış bir kişidir. Avukatlığını yaptığım şirketin ödemesini alıp kaçmış, şahsıma bıraktığı seneti icraya verdiğimde, senetteki imzanın sahte olduğu ortaya çıkmıştır. Bir suçun mağdurunun suçlu ilan etmek çirkef iddiadır. Rakibim bu şahsı bana karşı maşa yapmaktadır. Yargıtay'ın onayladığı herhangi bir ceza kararı bulunmamaktadır. Şahsın bana verdiği sahte senetle ilgili bir icra inkar kararı vardır. Asıl mağdur benim. Yargıtay'ın hakkımda onayladığı herhangi bir ceza davası, ceza kararı yoktur.

Seçim uğruna bir sahteciye  bu imkanı vermek bir utanç vesikasıdır. Ona bu imkanı verenlerin yüzlerine silemeyecekleri bir kara leke olarak yapışmıştır. 'Bilmeyerek bu suçlamaları Mansur Yavaş'a yönelttik' diyorsanız kötü. Bunları bilerek yapıyorsanız durum çok daha vahim. Bu insanın işlediği suçları biliyorsunuz Yavaş'ı suçlamak için ne yapacaksınız? Devam eden davalar var bu açıklamaları yapmak suç. Bu sahteci şahısı, işlediği 6  buçuk yıl suçtan, o çocuk istismarı dosyasından beraat ettirmeyi mi düşünüyorsunuz? Onun için mi sahip çıkıyorsunuz bu şahısa? Siyaset için bu kadar küçülmeye değer mi? Seçimi kaybetme paniği ile yapılanlar siyasete yakışmıyor."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (13)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • aakoc12 Mart 2019 20:14

    Sahtekarım demeni beklemiyorduk mansur...

  • saçma12 Mart 2019 20:00

    a kişisi senet yazmış...salacaklı mansurda bu seneti ciro ile almış..mansurda başka ödemesinde bu seneti kullanmış...senet sahte çıkınca adam mahkemeye gitmiş...mansur da demişki senein sahibi ben değilim, bende alacağımı alamıyorum.sana borcumu odeyip bende mahkemeye gidip alacağımı alacam demiş. Hatta bazen çekler imza imza türkiye yi gezerler, vadeye gelene kadar hatta çek arkasında imza atacak yer kalmayıncada ALONJ denen kağıt eklenır. Ticaretle uğraşan bunları bilir. ben bu durumu bugun böyle anladım. hukuksal olarakda suçlu çeki ilk düzenleyen kişidir.mesela bu çek 15 kişiden imza imnza gezebilir. kademeli alacakları herkes birbirinden alır.ilk sahibine kadar.Benim anladım bu 

  • keko12 Mart 2019 19:36

    yavaş iyi kıvırmış kıvrım kıvrım makarna.

  • Kenan12 Mart 2019 15:30

    Bu ve bu tip adamlar malesef siyasetimizde cokca var biraz siyasi güc elde eden hemen garibani öpmeye calisiyor..

  • hep aynı12 Mart 2019 14:59

    Yoğurdundanmıdır suyundanmıdır bu cehape nin saflarına katılan hep aynı ne dediği belli değil basın toplantısımı düzenlemiş reklam kampanyası mı belli değil. Kardeşim açıklasana bu firmayla aramdaki danışmanlık sözleşmesi ahanda budur yada firmanın bana vermiş olduğu vekalet budur diye, yok yok yok bunların başıda bir kıçıda bir dört tane ineği güdemez bunlar.

  • vatandaş12 Mart 2019 14:51

    bazen yapmak istediğiniz kötülük sizi vurur şu an bu yavaşa saldırı milletin nefretini kazanıyor bilesiniz 

  • doğru12 Mart 2019 12:59

    türkiye öyle hale geldiki seçimi kazanmak için her yol mubah...

  • ohhyeaa12 Mart 2019 12:46

    yerim akpyi chpyi... ekmek soğan domates et alamıyoz et... 

  • salim12 Mart 2019 12:44

    Er meydanı tarihe karıştı,,hile meşru oldu.

  • Aslan ankaralılar12 Mart 2019 12:39

    Ankara’da YAVAŞ kazanacaktır siz önce Melih i niye görevden aldınız onu açık layın Tayyip bey

  • Yusuf Yıldız12 Mart 2019 12:26

    Akp ye bu dönme dolaplar yakışmıyor..Bütün güç ellerinde ama gereksiz iftiralar yapıp kendilerini sıradanlaştırıyorlar..

  • Abdulselam12 Mart 2019 20:20

    Abc rumuzlu adam o çamur MANSUR a yapismaz çamur at izi kalsın diyeceksin lâkin o da olmaz AYNA AYNA

  • abc12 Mart 2019 15:10

    senin dünyadan haberin yok adam sahtekar iyi araştır