E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAcı bilanço: 16 şehit, 6 yaralı asker---

Acı bilanço: 16 şehit, 6 yaralı asker

Acı bilanço: 16 şehit, 6 yaralı asker
07 Eylül 2015 - 17:08 borsagundem.com

TSK Dağlıca'da 16 askerin şehit olduğunu duyurdu

Genelkurmay Başkanlığı'nın internet sitesinden yapılan açıklamada şöyle denildi:

06 Eylül 2015 tarihinde Dağlıca-Yüksekova yolunun ulaşıma açılması maksadıyla yürütülen operasyonda, daha önceden Bölücü Terör örgütü mensubu bir grup terörist tarafından yol kenarına yerleştirilen El Yapımı Patlayıcıların patlatılması ile iki zırhlı aracımız ağır hasar görmüş, araçlarda bulunan Kahraman 16 silah arkadaşımız şehit olmuştur. Kahraman altı silah arkadaşımız ise hayati tehlikesi olmayacak şekilde yaralanmış, yaralıların tedavilerine hâlihazırda devam edilmektedir.

Saldırının ardından bölgede başlatılan operasyonlar karadan ve havadan kararlılıkla sürdürülmektedir. Bu kapsamda; bölgede tespit edilen terörist hedeflerinin imhası ve harekâta emniyetle devam edilmesi maksadıyla; Bölücü Terör Örgütü mensubu teröristlerce kullanıldığı belirlenen 23 hedef (altı mağara, iki depo, üç barınma alanı ve 12 Doçka mevzii) 7 Eylül 2015 saat 09.00'dan itibaren üç adet F-4 ve dört adet F-16 savaş uçağı ile ateş altına alınmaktadır.

Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu menfur saldırıda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize bir kez daha Allah’tan rahmet, şehitlerimizin değerli ailelerine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza ve Yüce Türk Milletine başsağlığı ve sabır, saldırıda yaralanan Kahraman silah arkadaşlarımıza acil şifalar temenni ediyoruz.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Tarihçi07 Eylül 2015 21:04

    Bakalım ABD darbe yapılmasını ne zaman isteyecek?

  • pkk destekçileri07 Eylül 2015 19:04

    PKK sorunu şu partinin bu adamın sorunu değil, Türkiye'nin sorunudur. Ve Terörle mücadele, en az silahlı mücadele kadar psikolojik mücadeleyi de içerir. Maalesef son olaylarda bilerek ya da bilmeyerek birçok insan terör örgütünün psikolojik mücadelesine çanak tutuyor. Kasıtlı çarpıtma haberlerle toplumu dinamitleyen büyük kuruluşlar pası veriyor, klavye silahyörleri de bilip bilmeden bu pasa giriyor. Bu da, TSK'yı terörle mücadelede acz içinde göstermeye çalışan, bölge halkından taraftar toplamayı amaç edinen, terör örgütünün ekmeğine yağ sürüyor. Şunu unutmayın ki, bir gün AK Parti veya Sayın Erdoğan da olmayacak ama bu millet bu terör illetiyle yine mücadele etmek zorunda kalacak. Bu yüzden bırakın mesajı, bir harfi bile yazarken dikkatli olun.

  • Askerler ölmesin07 Eylül 2015 19:00

    Yargıtay bas savcısı iktidar parti hakkında soruşturma açmali cumhur da itiraf etti 400 vekil verilseydi bunlar olmaz dedi bu açıklama çok ağır sağlık Bakanı da başkanlık verilmeseydi bu olaylar olmazdı diye bu olay çok ciddi daha kaç gariban ölecek başkanlık için yani olmazsa tüm askerler ve polisler ölecek mi

  • Aliye cevap07 Eylül 2015 18:54

    yok ali öyle değil 300 şehit 470 yaralı 180 rehinemiz var! böyle desen daha komik olursun!

  • ALİ07 Eylül 2015 18:10

    ACI HABER AMA ŞU ANDA 47 ŞEHİDİMİZ 15 REHİNEMİZ VE 23 YARALIMIZ OLDUĞU BİLDİRİLDİ ÇATIŞMA BÖLGESİNDEN. ALLAH PKK NIN BELASINI VERSİN. ONLARLA PAZARLIK YAPAN AKP DE ÇOK SUÇLU

  • c207 Eylül 2015 17:30

    Dokunulmazlıklarınız kaldırıp imralıdaki başınız ile birlikte hepinizi İDAM sephasında görmek için sabırsızlıkla bekliyoruz !!! Eğer bu kararı almaz ise akp-mhp-chp vs.. Millet hepnizi Vatan Haini İLAN edicektir.. Artık yeter...!!!!

  • can07 Eylül 2015 17:25

    16 olsa hemen açıklarlardı ,yaralılarda ölü aslında