E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisAbramovich, 3 İstanbul takımını kıskaca aldı---

Abramovich, 3 İstanbul takımını kıskaca aldı

Abramovich, 3 İstanbul takımını kıskaca aldı
02 Ocak 2023 - 20:32 borsagundem.com

Rus milyarder Roman Abromovich, Türkiye'den kulüp almak için girişimde bulundu. Abramovich, Süper Lig'de mücadele eden Başakşehir, Kasımpaşa ve İstanbulspor için nabız yokluyor

Roman Abramovich şimdi de Süper Lig'e el atıyor. Chelsea'nin eski sahibi olan Rus milyarder, Süper Lig takımı satın alıyor. Roman Abramovich'in 3 İstanbul takımını aday olarak belirlediği uluslararası basında manşetleri süslüyor.

YAŞAMINI İSTANBUL'DA SÜRDÜYOR

Roman Abramovich'in Türkiye'den takım satın almak istediği haberleri dünya basınında en çok konuşulan konular arasında girdi. Yaşamını İstanbul'da sürdüren Roman Abramovich'in Başakşehir, Kasımpaşa ve İstanbulspor'u aday olarak belirlediği öne sürüldü.

YALI KİRALADI

Akşam'da yer alan haberde; Roman Abramovich'in 3 İstanbul takımından birini satın alacağı ifade edildi. Beykoz'daki Feyyaz Tokar yalısını aylık 50 bin dolara kiralayan Roman Abromovich'in ultra lüks yatı 'Eclipse' de İstanbul'da bulunuyor. Savaştan sonra Chelsea'yi satmak zorunda kalan Rus oligark, yatırımını Türk futboluna yapmak istiyor.

İKİNCİ CHELSEA OLACAK

Roman Abramovich; Başakşehir, Kasımpaşa ve İstanbulspor için nabız yokluyor. Prosedürün tamamlanması durumunda Abramovich'in Chelsea örneği Türkiye'de de yaşanabilir. Rusya- Ukrayna savaşı sonrası mal varlığının yüzde 40'ını kaybetmesine rağmen Roman Abramovich'in 10,5 milyar dolar serveti olduğu belirtiliyor.

Abramoviç ortaklık için Ahmet Nazif Zorlu ile görüşüyor

 

İddia: İstanbul'a yerleşen Abramovich, Türkiye'den kulüp alıyor

 

Roman Abramoviç'in 'çıkış' planı: Rota Türkiye mi?

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Vatandaş Hasan02 Ocak 2023 23:56

    Taraftar gücü ve şehir bakımından Bursasporu tercih edeceği konuşuluyormuş.İlk hedef süper lig sonrası Avrupa diyormuş Abramovich.

  • mtu02 Ocak 2023 23:53

    rolex leri getirdin mi abraaamm bizde kol saati iyi iş yapar

  • pazarci02 Ocak 2023 23:24

    yahudi ,rus vatandasi,niye israile veya rusyaya deyilde Turkiye,ye yerlesiyor?bunun arkasi iyi arastirilmali ve bunun arkasinda Turkiye,ye kurulmaya calisilan bir tuzagin parcasi  olma ihtimali cok yuksek

  • edy03 Ocak 2023 14:01

    haklısın. satürn ün halkasından 1000m3 toz bulutu toplayıp getirmişler , yıldırımlar bacaları kolluyor. :o)