E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisAbramoviç ortaklık için Ahmet Nazif Zorlu ile görüşüyor---

Abramoviç ortaklık için Ahmet Nazif Zorlu ile görüşüyor

Abramoviç ortaklık için Ahmet Nazif Zorlu ile görüşüyor
29 Aralık 2022 - 10:07 borsagundem.com

Yaptırımlar sonrası Türkiye’ye yerleşen Rus oligark Abramoviç’in kendisi gibi girişimci olan Ahmet Nazif Zorlu ile ortaklık için görüştüğü iş dünyası kulislerine sızdı... Zorlu Holding iddia için ne dedi?

Rusya ile Ukrayna arasındaki savaşın başlamasıyla batının Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'e yakın oligarklara yaptırım uygulaması sonrasında Chelsea'nin eski sahibi Roman Abramoviç soluğu Türkiye'de aldı. Milyar dolarlık yatlarını Bodrum ve Marmaris'e demirleyen Abramoviç ile ilgili yeni bir iddia ortaya atıldı.

FLAŞ HABERİN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (16)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • mtu03 Ocak 2023 00:00

    ahmetin ağzı köpürmüştür, abraaam dolarları göstermiştir ama ellettirmiş midir bilmiyorum :) . lan olum aptal mısınız adam arka kapıdan dolanıyor da bunu diğerleri görmüyor mu. birine yaptırım uygulayacam o da başka ülkeye gidip orda iş yapacak. olum siz dalga mı geçiyorsunuz bir siz mi uyanıksınız 

  • Yorum30 Aralık 2022 06:28

    Vesbe ile Vestel elektronik AB ile abd den direkt ambargoyu yer ambargoyu yediği anda üretim durur bu haberin çıkması bile bu guruba zarar verir ayrıca abramoviçin parasına ihtiyacı mı var gitsin sanayi ve teknoloji bakanlığına oradan alır istediği yatırımı da yapar

  • Kadere bak29 Aralık 2022 22:11

    Türk oligarklar da ile Rus oligarklar gibi zor durumda anlaşılan :) 

  • bir dost29 Aralık 2022 14:19

    peruklu şaşırma … akıllı ol … gördün dolarları gözünün suyu aktı değil mi :)))

  • Mucise Reis ;)29 Aralık 2022 12:18

    ABD bir ambargo koyarsa, görür o malları nereye nasıl satacam :D diye...riskli hareketler bunlar... İlgili kişiye ABd ce bir x gün ambargo yada ticaret yasağı geldiğinde hatta mal varlıklarına el koyma oldugunda zarar görebilir.. Dikkatli ve farklı firmalar ile bu işiy apmalı bence

  • baran01 Ocak 2023 20:53

    Ulan sığır Amerika ya köpeklik etmenin nersinde  ilim var?  Ahlaksız spoytarı Amerika ya kayıtsız şartsız itaat etmeyi ima edecek kadar aşşğılıksın. Malsın!  Senin de Amerika nıın da cehenneme kadar yolu var it oğlu it fetoşçu.

  • Mucise Reis : )30 Aralık 2022 09:03

    Onun bunun tasmalı, havhavları sıfır bilgileri ile anca küfür etmeye gelir. :D boş tenekeler sizi... Sıfır bilgi,  bol küfürlü ağızlar.. Fetonun kumpasları bu finolar... insanalar yorum yazmasın, konuşmasın, sussun gibi pensilvanya ağzı kullanıyorlar :D Geçin bu ayakları, sizin gibilerin bir çoğu ülkeyi terk etti, kaçtı gitti ...kalan  parti havhavı oldu. bir avuç sizin gibi turşucu, çaycı, garson, çorbacı gibi garibanlarda geçmişlerinden dolayı hürriyetleri elinden alınmasın diye onun bunun saksofonunu almış ellerine üflüyorlar : D . Bilgisiz kör cahiller sürüsü sizi : )) Küfür edeyimde, yazı yazmasın, itfira atayımda yazılarını sonlandırsın, insanlar bilgisiz kalsın emelleriniz hep boş çıkacak, her zaman boş çıktığı gibi. İnsanları asla emrinize göre dizay edemeyeceksiniz toroller sizi...Varsa bilginiz ile tartışın, fetonun lağım çukuruna düşmüşler, orada unutulmuşlar, onun bunun tuvalet kağıtlığını yapıp AFERİN peşinde koşuyorlar :D, 

  • baran30 Aralık 2022 07:25

    fetşçu yalancı alçak itler kudurmuş yine!  Amerikan köpeği olduğunuzu bilmeyen yok. Yalnızı atanız belli değil.  Öyle sokak köpeğinde de ırk mırk aranmaz çoğusu kırma onlar  size benzemek ile birlikte en azından kendisine kemik veren eli ısrmaya kalkmıyor bu hayvanlar.  Ama fu fetoşçu hayvanlar Amerikalı sahipleri kimi hedef gösterir ise ona saldırır.

  • İlginç 30 Aralık 2022 07:00

    Boş boş yazıyorsun. Halil boşbaş

  • Mucise Reis ;)29 Aralık 2022 17:24

    partisi kapanırsa, ekmeksiz kalacak. Helal ekmek kazananlara saldırmalar başladı :D delirmiş durumda, ABD ye Pensilvanya' ya gidecek bilet parası yok bunlarda : )) kaldılar başımıza 15 Temmuz çorbacıları ... nerede alacak 20 bin tl lik Pensilvaya uçak biletini, unuttu abileri Türkiye de bunları.... son çırpınışı bu ABD sevicilerin Türkiye de artık.....Her oyunu yapar bunlar, Belletmen abilerinden öğrendikleri makrubeleri yerken, öğrendikleri türlü Hacıvat Karagöz oyunu var daha...  Bu masum görünümde, şeytani planlar ve ABD, İngiliz , devletlerinin oyunları var.... Finoluk yapıp, hav hav abileri için ısırmaya, atlamaya hazırdır bunlar.Çünkü korkarlar geçmişlerinin, hürriyetlerini alacağından :D korkma Biden finosu, korkma...  ABD li abilerin salar seni, rahipleri gibi kıymetli isen : ))

  • Mucise Reis ;)29 Aralık 2022 15:48

    ABD filosuna secde edenler , ABD dersi vermeye çalışıyor :D siz ABD filosuna finoluk ederken Biz Atamızın ve atalarımızın bayrağını dalgalandırıyorduk :D  Parası verilen o uçakları ABD de, hangardan gidip alamayanlar, onun yerine eski nesil f16 ları alıp param yanmasın diyor :D Burada abd dersi vermeye gelenlerin geçmişe bak hele :D Biden 'in heykeli olsa karşısında secde edecek tipler,  yorum yazıyor, Biz taptık, sizde tapacaksınız diye : ) Deden kıldı namazı ABD filosuna istanbul da, biz kılmayız kardeş... xyz çakması :D Sende Allaha inan, bırak kula kulluğu, ABD ye finoluğu... Doğru yola gel" kelime i şehadet" yap önce ...  Tövbe edip...

  • xyz29 Aralık 2022 14:38

    Sen hücrelerine kadar abd li olmussun .abd izin vermeden sçmaya dahi gidemeyeceksin anlaşılan.

  • Mucise Reis ;)29 Aralık 2022 14:08

    Ne kafasız birisin Baran efendi. :D Adam neden Türkiye ye geldi ?...Adamın kaç resmi ve gayri resmi hesaplarına el konuldu ? Taşınabilir ve taşınamaz kaç yatırımını ABD emri ile Rus oligartların parasına Ukrayna savaşı sonrası ambargo ve el konuldu ? .. Adam neden Türkiye ye varlıklarını getiriyor, kaçırıyor ? Biliyon mu? yooo : ))...Önce gündemi ve olayları bil. sonra kuş kadar beynin olmayan aklın ile olayı anlamaya çalış :D Sonrasında Halkbank gibi sürüm sürüm süründürürler seni.... F35 uçak ortağı gibi sürünürsün... :D işte bu memleket bu düşünemeyen boş tenekeler ile kalkınmıyor şekil 1, Baran :D ... Git F 35 lerini al hangardan, lafa geldi mi pabuç gibi, icraat  sıfır , güvercin :D Boş adam çok boş....İşin özü Bu adamın ticareti yüzüne ilerde başın belaya girebilir, olan yatırımlara ortak yapmamak lazım.

  • baran29 Aralık 2022 13:16

    Amerika yı ağzına almadan konuşamaz bu soytarı!  Be Allah ın sersemi.  Amerika ya  sen tapıyorsun o ayrı bir konu.  Hayatın ucuz klişe ve yalanlarla tüketmişsin! Sus biraz düşün (beynin var ise tabi) neler olduğunu olabileceğini anlamaya çalış.

  • AHMET ÖZBİLEN29 Aralık 2022 11:48

    Bence bu ortaklık riskli olabilir çünkü hem vestelleri hemde togg dahi etkiler ben olsam yapmam zaten senin işlerin güzel.

  • Mustafa 29 Aralık 2022 10:31

    Buna da bibyaptirim takarlar zormu Avrupalı Amerikalı o kadar aptal mi