E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinAbramoviç güzellerle Bodrum'da---

Abramoviç güzellerle Bodrum'da

Abramoviç güzellerle Bodrum'da
05 Eylül 2014 - 18:40 borsagundem.com

Rus işadamı Roman Abramoviç, Bodrum sahillerine dev yatıyla yanaştı

Dünyanın ünlü futbol takımlarından Chelsea’nin patronu Rus milyarder Roman Abramoviç, ’Eclipse’ adlı yatıyla Bodrum’a geldi. Yalıkavak Koyu’na kısa süreli demirleyen yattan inen Abraoviç ve beraberindekiler bir tatil köyüne gidip, denize girdi ve otelin SPA bölümünü kullandı.

Rus milyarder Roman Abramoviç, bugün akşam saatlerinde Yunanistan’ın Mikanos Adası’ndan, 1.2 milyar dolar değerindeki 165 metre uzunluğundaki ultra lüks ’Eclipse’ adlı yatı ile Bodrum’a demirledi. Yatın etrafında korumalar adeta kuş uçurtmazken yatın arkasındaki personelin de sık sık dürbünlerle etrafı gözlemesi dikkati çekti.

Yalıkavak Koyu’na demirleyen yattan inen Abramoviç ve yakınları, botlarla lüks bir otele giderek plajında güneşlendi, hatıra fotoğrafı çektirdi, otelin SPA bölümünü kullandı.

Abramoviç’in üç yüzme havuzu, özel sinema salonları, dalış ve su sporları ekipmanları ve iki mini denizaltısının bulunduğu yatı büyüklüğü ile koyda deniz trafiğine engel olunca, demir alarak Göltürkbükü’ne geçti. Bodrum’da Nis Yatçılık Limited Şirketi’nin yöneticisi İhsan Küçükünsal ile Ukrayna’nın ünlü takımlarından Metalist Kharkiv’in Yönetim Kurulu Başkanı Aleksander Yaroslavsky tarafından karşılandığı belirtilen Abramoviç’in, buradaki üç günlük tatilin ardından Fethiye körfezi ile Ege’deki Yunan Adaları’nda tatillerini sürdürecekleri kaydedildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)