E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporAbdurrahim Albayrak'tan Arda Turan açıklaması---

Abdurrahim Albayrak'tan Arda Turan açıklaması

Abdurrahim Albayrak'tan Arda Turan açıklaması
25 Mayıs 2019 - 10:55 borsagundem.com

Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, Ünal Aysal döneminden bu sezonki şampiyonluğa ve önümüzdeki sezonun transferlerine kadar pek çok konuda çok önemli açıklamalarda bulundu.

Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, CNN Türk'te Hakan Çelik'in sunduğu Hafta Sonuprogramına konuk oldu. İşte Albayrak'ın birbirinden çarpıcı sözleri:

"Ünal Aysal'ın aklına girip Fatih Terim'i gönderdiler"

"Ünal Aysal döneminde Galatasaray'da yeniden göreve başladım. Fatih Terim konusunda ısrar ettik. Ünal Başkan'ın kafasına başka isimler koymuşlar. Ancak baskımızla Terim'i getirttik. Hoca o dönem ayrılmasa Galatasaray şu an borçsuz, mülkü olan bir kulüp olurdu. Ancak başkanın aklını karıştırdılar. 

İki sene üst üste şampiyon olduk, kutlama yemeği bile yiyemeden seçime götürdüler başkanı. Düşmanlık ve kıskançlık bir dönem camianın çok büyük sorunu oldu. Sonra ben ayrıldım, hoca da ayrıldı. Ünal Aysal'ın aklına girdiler, fikrini değiştirdiler. Fatih Terim'i göndermek için yollar arıyorlardı ve sonunda bunu yaptılar."

"Mezarımda bile unutmayacağım"

"Bir gün Duygun Yarsuvat aradı, 'Galatasaray'ın sana ihtiyacı var' dedi. 'Futbolun başında iki ayrı baş olursa bu iş olmaz.' dedim. O kadar güzel konuştu ki beni ikna etti. O sene de Prandelli'yi gönderip Hamza Hoca'yı getirdik. Oğlum Yasin'in Rize'de darp edilmesini gördüm. Sanırım bu olayı mezarımda bile unutmayacağım. O gün benim kollarımı kilitleyip oğlumu kurtarmama izin vermeyen o arkadaşa da selam olsun." 

"Mali durumu en iyi kulüp biziz"

"Mustafa Cengiz'le göreve geldiğimizde durum çok kötüydü. Eski futbolcular temlik koydurmuştu. Gözümüzü kırpmadan bu yükün altından kalktık. Geldiğimizde beri personel maaşlarını bir gün bile aksatmadık. Ben çalışan kişinin maaşını ödemeden 'Kızım bana çay getir' diyemem. Ben öyle karakterde bir insan değilim.

Mali anlamda şu an en iyi durumda olan kulüp Galatasaray. Galatasaray kâr ediyor. UEFA'nın bütün kriterlerini Galatasaray karşıladı. Yazılı olarak da tescil edildi. Şampiyonlar Ligi'nde olacağız. Mali sıkıntımız bitti. Teşekkürlerin en büyüğü tabii ki taraftarlara. Her zaman maddi ve manevi bizlere destek oldular.

"Fatih Hoca neden başkan olmasın?"

Fatih Hoca neden Galatasaray'a başkan olmasın? Hocamız çok büyük bir Galatasaraylı. O Adana Demirspor'da oynarken ben Adana'da askerlik yaptım. Bir aile olduk. Bizim aramızda asla kıskançlık olmaz."

Arda Turan açıklaması!

"Arda Turan transferi konusunda benim bildiğim bir şey yok. Hocamızla da bu konuyla ilgili tek bir kelime konuşmadık. Ben de basından görüyorum. Şu an Başakşehir'in ve Barcelona'nın futbolcusu."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)